📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:42

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cóż, jak ktoś ma pecha to palec w dupie złamie, mawiają....
janusz_biznesu napisał/a:
Wierzymy ci na słowo
wojtas09999 napisał/a:
Wierzymy ci na słowo
"mawiają" napisałem przewidując taki komentarz.Ale nie musisz wierzyć w staropolskie powiedzenia i śmiało spróbować.Nie zapomnij nagrać filmiku, tutaj znajdą się napewno koneserzy🤣
Pokaż rentgen bo nie wierzę
Adiczek napisał/a:
Pokaż rentgen bo nie wierzę
Rentgena własnej dupy nie posiadam, ale mogę ci podesłać filmik z kolonoskopii dziadka,jeśli lubisz takie klimaty..😂
On był głuchy? Przecież to było na pewno słychać że 10 metrów od niego samochód przyj🤬 w barierkę.
Rentgena własnej dupy nie posiadam, ale mogę ci podesłać filmik z kolonoskopii dziadka,jeśli lubisz takie klimaty..😂
Eeee mam własne focie z tego jakże przyjemnego zabiegu.....😂najgorszemu wrogowi nie życzę,no chyba że pedał 😂
O czym ty w ogóle pierdo...
ała!
Amerrozzo napisał/a:
O czym ty w ogóle pierdo...
ała!
A nie mówiłem?🤣
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie