📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jebacruskiescierwo napisał/a:
to powiedział rudy chuj
Kłamiesz, słowa Tuska były takie:
""Choć mamy swoje poglądy na sytuację w Rosji, chcemy dialogu z Rosją taką, jaką ona jest. Brak dialogu nie służy ani Polsce, ani Rosji. (...)"
darek1234 napisał/a:
A gdzie Siriuz, motylek w dupie, Koniuszko i inni prawdomówni? Komentarza nie będzie, wszak waszą mateczkę chujoroSSję obrażają?
dareczek katamita obrońca gówna banderowskiego.
darek1234 napisał/a:
A gdzie Siriuz, motylek w dupie, Koniuszko i inni prawdomówni? Komentarza nie będzie, wszak waszą mateczkę chujoroSSję obrażają?
Chyba twoją mateczkę, ja z wami ruskami nie chcę mieć nic do czynienia. Wypad z Polski na swoje osrane zaporoże.
Rzecz tym, żeś sam ruSSek, albo wyborca Konfy, co na jeden chuj wychodzi. Dawaj do mateczki roSSji, tam się żyje, nie?
darek1234 napisał/a:
Rzecz tym, żeś sam ruSSek, albo wyborca Konfy, co na jeden chuj wychodzi. Dawaj do mateczki roSSji, tam się żyje, nie?
Ja nie wiem czy ty udajesz downa, czy na serio jesteś upośledzony
Tyle razy ci saszka powtarzałem, że jestem rusofobem. Nie ma dla mnie znaczenia czy to rusek ze wschodniej, czy z zachodniej kacapowni - każdego w piach. A skoro już pierdolisz o partiach politycznych (jak wszystkie sadolowe antypolskie lewaki), to zapamiętaj, ruSSki darku na przyszłość - dla mnie każdy kto się pcha do polityki to z automatu jebana kurwa.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów