📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jebani degeneraci.
Wyśmienity nawóz organiczny do użyźniania banderowskiej gleby.
A mógł spokojnie sobie żyć w tej Rosji. A tak to na front. Znaczy, najpierw do łagru, potem na front
Zulu-Gula napisał/a:
Jebani degeneraci.
Chcemy Rosji takiej jaka ona jest.
Pisioryniemyte.
Dobrze, że ta lala nie jest z porcelany.
pewnie na trójkąt się nie zgodziła suka blac
Idzie na wojnę, chciał aby o nim pamiętała i wypatrywała w oknie na jego powrót.
Still better love story than twilight.
Still better love story than twilight.
turor napisał/a:
Chcemy Rosji takiej jaka ona jest.
Pisioryniemyte.
Oj nie chcemy, skurwielu, uwierz, nie chcemy. Rusek musi pozostać takim jakim go pamiętamy: brudny, tępy i w nieodłącznej onucy.
A gdzie Siriuz, motylek w dupie, Koniuszko i inni prawdomówni? Komentarza nie będzie, wszak waszą mateczkę chujoroSSję obrażają?
przypierdolił jej, żeby jak już będzie na froncie, pamiętała jak bardzo ją kochał
ale mam banana na ryju jak takie księżniczki mają obitą morde nikt im pistoletu do japy nie przystawiał zeby były z takim śmieciem, zasłuzyły na to
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów