18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Pobudka dziewczyn w akademiku
kylu • 2012-11-30, 14:17
Akademik. Dwie studentki budzą się rano na kacu po konkretnej balandze, patrzą, a przy stole siedzi w gatkach jakiś koleś i pali papierosa. Jedna do drugiej ściszonym głosem:
- Ty, weź się go kulturalnie zapytaj, którą z nas w nocy walił....
Zgłoś
DarkFalcoN 2012-11-30, 14:29 4
eee fejk w akademikach są czujniki dymu.
Zgłoś
kylu 2012-11-30, 14:42 1
chyba w prywatnych bo jeszcze nie spotkałem czujnika dymu w uczelnianym akademiku...
Zgłoś
DarthV 2012-11-30, 14:50 5
Jak to którą? Wespół w zespół. Wiadome od dawna że:

Nie mylcie nauk Chrystusa z naukami kościoła katolickiego
Zgłoś
Jad Kiełbasiany 2012-11-30, 14:52 9
@kylu Nie znasz się. Mieszkam w uczelnianym akademiku i są czujki

Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i chuj!
Zgłoś
kylu 2012-11-30, 14:56 2
@Up no to masz to masz akademik jakiś high-end bo u moich znajomych co mieszkają w akademiku to jedyny czujnik dymu to portier na parterze a w pokojach grzyb do łóżka ze ścian włazi.
Zgłoś
Kaef 2012-11-30, 14:58 2
DarkFalcoN napisał/a:

eee fejk w akademikach są czujniki dymu.

Dlatego stosuje się zabezpieczenia

Zgłoś
Wulvghar 2012-11-30, 16:25 2
@Kaef - tańsza wersja to foliówka z markjetu
Zgłoś
buba100111 2012-11-30, 23:57
@up w tesco były za darmo ja wziąłem sobie kilkaset na zapas

dupa dupa dupa
Zgłoś
Momonti 2012-12-01, 1:21 1
@kylu
Nie wiem co to za uczelnia utrzymuje taki syf, ale np. SGGW ma w każdym akademiku czujki w każdym pokoju, co innego, że często są szczelnie owinięte foliówką
Zgłoś
meatball 2012-12-01, 1:35 1
Moi znajomi mają czujki i nikt się nie bawi w ich zasłanianie, można jarać, sprawdzone, nic się nie włącza,

Rock out,with your cock out.
'Til your life is at an end.
Zgłoś
d................k 2012-12-01, 2:09 1
U nas są i nawet działają. Najgorzej jak jakiś jełop czujnika nie zasłoni a wkręci sobie o 4 w nocy w środę że musi zapalić w pokoju. Cholernie głośna ewakuacja całego budynku.
Zgłoś
koolowsky 2012-12-01, 7:45 7
takie jakieś prawdziwe w sumie...

a wy zamiast o dupach to o czujnikach...wstyd!
Zgłoś
K................i 2012-12-01, 13:28
U mnie też w aka nie działały czujniki, a ludzie palili marysię.
Zgłoś
raper900 2012-12-01, 18:30
kylu napisał/a:

@Up no to masz to masz akademik jakiś high-end bo u moich znajomych co mieszkają w akademiku to jedyny czujnik dymu to portier na parterze a w pokojach grzyb do łóżka ze ścian włazi.

Jak studiujesz na Uniwersytecie wkręcania żarówek, to się nie dziw, że mają złe warunki w akademikach.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów