Nie spać, zwiedzać!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Mogło by się odezwać to na motorze bo ciężko ogarnąć czy to facet czy kobieta..
ELECTRO.1 napisał/a:
Motocykl, motor to silnik.
mi się wydaje że obudził go jego silnik a nie sam motocykl, ale się mogę mylić
Niczego nowego nie wymyślili
Ja pierdolę, co za niedojebańce, mechanicy sami kurwa, " le fu motor, le motocykl! khy! khy! ", kurwa... Nie macię się do czego dopierdalać? Potocznie motor jak najbardziej właściwie brzmi.
@Spawacz123 to jest dodatkowy hamulec tylni moto do stuntu
Spawacz123 napisał/a:
Wytłumaczy mi ktoś fakt sprzęgła po prawej stronie?
a po której ty byś chciał żeby było ??
rubin69 napisał/a:
a po której ty byś chciał żeby było ??
Ja mam po lewej, no ale spoko. Masz gaz i sprzęgło pod jedną ręką? Moto nie ma lampy, ma klatkę, to jako ekspert wnioskuje, że może do stuntu tak lepiej.
Geho napisał/a:
Ja mam po lewej, no ale spoko. Masz gaz i sprzęgło pod jedną ręką? Moto nie ma lampy, ma klatkę, to jako ekspert wnioskuje, że może do stuntu tak lepiej.
nie załapałem o co kolesiowi wyżej chodziło z tym sprzęgłem wiec pomyślałem ze chodzi mu o kosz sprzęgłowy który jest zawsze po prawej stronie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów