📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby to serio była rosja to by pierdolneli go tym telewizorem i wrzucili do szafy, rozjebując przy tym drzwiczki.
A więc fejk jak chuj.
A więc fejk jak chuj.
Przynajmniej pomysłowe, a nie zrywanie śpiącemu taśmy z twarzy razem z brwiami czy czyszczenie kibla szczoteczką do zębów chłopaka.
Ja tam się uśmiałam - mina gościa wychodzącego z tej szafy z bananem w ustach, dzierżącego telewizor poprawiła mi humor na niedzielę.
Ja tam się uśmiałam - mina gościa wychodzącego z tej szafy z bananem w ustach, dzierżącego telewizor poprawiła mi humor na niedzielę.
No takie nawet śmieszne:) ale scenariusz z pierwszego posta był by o wiele ciekawszy:)
dobra, to na 100% fejk, on chapie tego banana z miłą chęcią i nie jest zaskoczony. albo ma takim "bananem" pobudkę codziennie.
Mnie kiedyś obudzono na wycieczce klasowej... mokrą szmatą w ryj ;/
Nie to była definitywnie mokra szmata w ryj... bo zaraz po tym się obudziłem i zacząłem cytować ostatnie słowa pilotów tupolewa goniąc oprawców tąże szmatą
ciekawe co ten koleżka musiał mieć w głowie stojąc w tej szafie z bananem w ustach i telewizorem w rękach, obstawiam że pomyślał że jest murzynem bo jest ciemno, ukradł telewizor i je banana
Ruscy są popierdoleni, ale na szczęście trafiają się Ci pierdolnięci pozytywnie
Przetlumaczy ktoś co koleś mówi?
Przetlumaczy ktoś co koleś mówi?
Tak, ten koleś mówił, że chciałby Cię przeruchać
Jebany, jeszcze wział tego pluszowego miska i poszedl z nim spac... xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów