📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Gdyby to serio była rosja to by pierdolneli go tym telewizorem i wrzucili do szafy, rozjebując przy tym drzwiczki.
A więc fejk jak chuj.
A więc fejk jak chuj.
Przynajmniej pomysłowe, a nie zrywanie śpiącemu taśmy z twarzy razem z brwiami czy czyszczenie kibla szczoteczką do zębów chłopaka.
Ja tam się uśmiałam - mina gościa wychodzącego z tej szafy z bananem w ustach, dzierżącego telewizor poprawiła mi humor na niedzielę.
Ja tam się uśmiałam - mina gościa wychodzącego z tej szafy z bananem w ustach, dzierżącego telewizor poprawiła mi humor na niedzielę.
No takie nawet śmieszne:) ale scenariusz z pierwszego posta był by o wiele ciekawszy:)
Nie to była definitywnie mokra szmata w ryj... bo zaraz po tym się obudziłem i zacząłem cytować ostatnie słowa pilotów tupolewa goniąc oprawców tąże szmatą
ciekawe co ten koleżka musiał mieć w głowie stojąc w tej szafie z bananem w ustach i telewizorem w rękach, obstawiam że pomyślał że jest murzynem bo jest ciemno, ukradł telewizor i je banana
Przetlumaczy ktoś co koleś mówi?
Tak, ten koleś mówił, że chciałby Cię przeruchać
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów