Pomijając to że obydwoje nadają się do wrestlingu. To czemu chłop śpi na podłodze? Przecież nie jest ciapaty.
Zgaduję:
- problemy z kręgosłupem
- staż małżeński już taki, że on nie żebrze a ona nie przypomina (wtedy lepiej śpi się samemu, nawet na podłodze)
Zgaduję:
- problemy z kręgosłupem
- staż małżeński już taki, że on nie żebrze a ona nie przypomina (wtedy lepiej śpi się samemu, nawet na podłodze)
Drugi podpunkt strasznie smutny. Po co kręcić dalej ta karuzele?
Drugi podpunkt strasznie smutny. Po co kręcić dalej ta karuzele?
Alternatywa też nie jest świetlana.
Pomijając to że obydwoje nadają się do wrestlingu. To czemu chłop śpi na podłodze? Przecież nie jest ciapaty.
Pewnie wcześniej się bawil z dzieckiem i skonczył na spaniu z życia wzięte.
[ Dodano 2024-11-10, 11:44 ]
Ja bym taką córką rzucał po ścianach i po podłodze
JesteśZjebanyAmyNie
[ Dodano 2024-11-10, 11:46 ]
Pewnie wcześniej się bawil z dzieckiem i skonczył na spaniu z życia wzięte.
Bardzo pozytywną odpowiedź, aż serducho rośnie😀
Ja tak często kończę. Mała przylazi w środku nocy i tak się z mamą rozpychają że już wolę iść spać na podłodze niż walczyć o utrzymanie się na łóżku opierając się ramieniem o szafkę przy łóżku
ktos pisal o zabawie, jeszcze dodam od siebie, mamy male w wieku zlobkowym, nie dosc ze mega absorbuje zabawa, nie da sie zostawic samo bo wpada na coraz glupsze pomysly a koordynacja nadal do kitu . Do tego przez zlobek praktycznie wiecznie choruje a co za tym idzie nie przesypia nocy. Moze kazdy Ci powie ze rodzicielstwo jest super ale kilka miesiecy bez wsparcia dziadkow, ciotek, itp (my np nie mieszkamy blisko rodziny) potrafi mega zmeczyc, czlowiekowi sie wydaje ze co tam 1-2 nieprzespane noce, no tak, jak sie ma 20 lat a potem w weekend odeśpi to tak, jak chodzisz do roboty a dziecko nie daje wolnego i wymaga 24/7 to potrafisz zasnac doslownie zawsze i wszedzie jak tylko ktos inny popatrzy na waflokrucha
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów