Miód na sadystyczne serduszka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ludzie, w Tybecie od pokolen hoduja tygrysy w domach i klasztorach i nikomu sie tam krzywda nie dzieje. Mozna sobie nawet kupic takiego tygrysa. Zwierze mozna oswoic, ale trzeba to robic sposobem, polecam Youtube > Kevin Richardson. Wcale tygryskowi nie musi odjebac, ludzie w domach hoduja niedziwdzie, hieny, gepardy, lwy, wilki - wszystko. Kwestia odpowiedniego podejscia, sam mam w domu lisa, nigdy mnie nie ugryzl ani nie podrapal - a tez podobno dzikie zwierze. Jesli ktos dobrze poczyta na internecie, jest pelno poradnikow jak stlumic wiekszosc morderczych instynktow w podobno dzikim zwierzeciu.
Tutaj jeszcze inne filmiki od tego gościa. Tygrysek wabi się Enzo.
"Bawi" się ręką pana:
Wyżerka:
Pobudka w łóżku pana:
"Bawi" się ręką pana:
Wyżerka:
Pobudka w łóżku pana:
Fajny taki kurwiszon w domu Ciekawe jak go na spacer wyprowadza. Jak macie więcej filmów z kotkiem do wrzucajcie.
Brzmi jak V8
@Lasyk specjalnie dla ciebie i piwkujących ci twojego pokroju kretynów
Filmik przedstawia spotkanie po dłuższym czasie (chyba roku) lwa z jego byłymi właścicielami. Patrz jak ich wpierdala.
Filmik przedstawia spotkanie po dłuższym czasie (chyba roku) lwa z jego byłymi właścicielami. Patrz jak ich wpierdala.
Mimo wszystko wolałbym w domu trzymać takiego tygrysa niż pająka...
A, zapomniałem jeszcze o "spacerze" w Lamborghini:
lasyk napisał/a:
Piękne zwierze ale kurwa bądźmy szczerzy. Kiedyś mu odjebie.
Ja bym powiedział, że to właścicielom odjebało, bo to zwierze kiedyś zgodnie ze swoją mądrą naturą ich pogryzie
kalosz90 napisał/a:
@Lasyk specjalnie dla ciebie i piwkujących ci twojego pokroju kretynów
Filmik przedstawia spotkanie po dłuższym czasie (chyba roku) lwa z jego byłymi właścicielami. Patrz jak i wpierdala.
Aż się łezka w oku zakręciła.
lasyk napisał/a:
Piękne zwierze ale kurwa bądźmy szczerzy. Kiedyś mu odjebie.
Z drugiej strony bardzo rzadko się zdarza, żeby dojebało dla psa lub kota.
Nie mam pytań, kiedyś samochód był podobno przedłużeniem człona dziś ludzie mają w domach krokodyle i tygrysy, nieeźle :O
Po prostu koty domowe i pieski więcej wybaczają. Masz w dupie, że machnie łapką i cie "podrapie" Ile to ludzi ma male pieski i pozwala im na wszystko, biegają, warczą, szczekają. Wiem. Moja babcia ma jamnika i on robi co chce, szczeka kiedy chce, warczy kiedy chce a ona tylko "No dobrze malutka, spokojnie" i ją głaszcze. Ludzie kurwa nie mają pojęcia w obchodzeniu się zwierzętami. Każde zwierze, nieważne czy duże czy małe należy odpowiednio tresować. Ludzie nazywają swoje zwierzęta maskotkami, że one takie śliczne, malutkie a jak obcy przychodzi do domu to szczekają i drą jape a właściciel bierze ja na ręce i głaszcze bo chce uspokoić. Zero kurwa rozumu. Jak chcesz mieć maskotkę, którą możesz traktować jak chcesz a ci nie ujebie ręki to kupuj sobie jamniki, ratlerki czy inne małe gówna. To samo z kotami. Nie myśl, że tygrysa złapiesz za ogon jak je jak ty swojego kociaczka aby go podrażnić. W twoim domowym kocie są instynkty tylko twoje błędy są wybaczane bo Cie chapnie albo podrapie pazurkami lekko. Kwestia kurwa podejścia. Jak chcesz takiego tygrysa traktować jak kota domowego to GOOD LUCK.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów