18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Eldryzif 2013-01-06, 15:38 11
Co wy kurwa pierdolicie? Taki tygrys przestaje dzialac tak jak w naturze, przyzwyczaja sie do warunkow stworzonych przez czlowieka. Nie dostaje zywego miesa, wiec raczej nie wpierdoli wlasciciela, ani zadnego innego czlowieka, bo wie, ze dostanie surowe mieso od pana i nie bedzie musial sie wysilac. Chuj was to obchodzi co ktos trzyma w domu? Zajmijcie sie swoimi ocenami, semestr sie konczy.
Zgłoś
blendziooh 2013-01-06, 15:45 2
Ja pierdole! Jaki typ. Właściciel na swojej posesji ma min 2 domy, z czego jeden jak się domyślam tylko dla tygrysa, tygrysek ma swoje podwórko i prywatny basen, właściciel jezdzi z nim w lamborghini, na jego podjeździe stoi baaardzo stare (i drogie) ferrari porsche i ferrari enzo, na innym podjeździe stoi helikopter, w ogrodzie ma w chuj ryb i ptaków, a pod nogami pląta mu się chyba z 20 psów. Nie mam pytam, to chyba jakiś szejk
Zgłoś
Fliper 2013-01-06, 16:09
Oj tam jak kiedys mu odpierdoli to bedziemy ogladac na hardzie
Zgłoś
Fisz_ 2013-01-06, 16:15
Nie pamiętam po ilu.. ale instynkt zanika chyba po ok. piątym pokoleniu od izolacji naturalnych warunków.
Zgłoś
fifi 2013-01-06, 16:27 1
jak ktos mial koty to wie, ze wystarczy poglaskac pod wlos zeby ktorens z nich zaczal machac ogonem, a co to znaczy u kota.., powinni wiedziec ich wlaciciele. problem w tym, ze tygrysy, lwy itp. koty sa wieksze oraz silniejsze od czlowieka i dobrze o tym wiedza. kot rozni sie od psa, ze nie jednoczy sie z czlowiekiem, psa nawet kiedy wlasciciel katuje, on czesto sie temu poddaje nie broniac sie, koty ... wiadomo.
Zgłoś
Moby_Dick 2013-01-06, 16:45
Kurwa żebym nie mieszkał w bloku to bym se takiego sprawił zajebiste zwierzę! Wychowałbym od malutkiego chętnie takiego kotecka
P.s. W tym filmiku- Pobudka w łóżku pana - myślałem że te pieski to śniadanie do łóżka
Zgłoś
Filo1 2013-01-06, 16:52
zajebisty kociak
Zgłoś
Y................U 2013-01-06, 17:21 2
Cytat:

Cytat:

Piękne zwierze ale kurwa bądźmy szczerzy. Kiedyś mu odjebie.

Ja bym powiedział, że to właścicielom odjebało, bo to zwierze kiedyś zgodnie ze swoją mądrą naturą ich pogryzie

mam nadzieje ze jak to sie stanie ktos zdazy to nagrac i wrzucic na sadola
Zgłoś
gwizdus 2013-01-06, 17:25 3
Miałem zadać pytanie: Kto trzyma kurwa tygrysa w domu?!
ale nie.. lepsze jest pytanie: Kto wozi kurwa tygrysa w Lambo?!
Zgłoś
Moby_Dick 2013-01-06, 17:32 1
gwizdus napisał/a:

Miałem zadać pytanie: Kto trzyma kurwa tygrysa w domu?!
ale nie.. lepsze jest pytanie: Kto wozi kurwa tygrysa w Lambo?!

Ten wozi kogo stać na tygrysa proste kurwa!
Zgłoś
peersil 2013-01-06, 17:48
Aaa to teraz wśród miliarderów panuje moda na tygrysy... hmmm będzie trzeba sobie sprawić takiego, przecież nie mogę odstawać od reszty
Zgłoś
mahalik666 2013-01-06, 18:00
Dick napisał/a:

Ten wozi kogo stać na tygrysa proste kurwa!

I na lambo
Zgłoś
p................a 2013-01-06, 18:21
wiecei ile taki tajger musi jesc?:d ja sobie kupie kurczaka kilogram za 15 zl i musi mi starczyc na 5 obiadów ;(
Zgłoś
R................s 2013-01-06, 19:39
ciekaw jestem czy gdyby tak trzymać tygrysy w domu to, któreś pokolenie udomowiło by się. W końcu koty i psy zostały udomowione no nie?
Zgłoś
MudPie 2013-01-06, 21:23
Jab7kO napisał/a:

Trzeba być niezłym pojebem bez wyobraźni, twierdząc, że taki kotek może być trzymany w domu...

skąd wiesz, że gość nie ma kilku hektarów pola ? Widać, że kasy ma pod dostatkiem jakieś marmury, telewizory stoły bilardowe zamiast małego kota, duży kot..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem