Mógł wysiąść z tą kamerą i nagrywać dalej, byłby ładny hard
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@vass
Tylko pamiętaj cwaniaku, że ze snem nikt jeszcze nie wygrał. Jak Ci się srać będzie chciało to poczujesz kiedy się zesrasz. A jak chce Ci się spać to nigdy nie będziesz wiedział kiedy zasnąłeś.
Tylko pamiętaj cwaniaku, że ze snem nikt jeszcze nie wygrał. Jak Ci się srać będzie chciało to poczujesz kiedy się zesrasz. A jak chce Ci się spać to nigdy nie będziesz wiedział kiedy zasnąłeś.
mielon napisał/a:
7,11,2012 Oszukać przeznaczenie : ) zdarzenie przed datą ??
Witamy w globalnej sieci.
Miesiąc/dzień/rok - standard używany w wielu krajach, głównie w USA.
Tutaj 11 lipiec 2012
Najlepszy_na_świecie napisał/a:
Witamy w globalnej sieci.
Miesiąc/dzień/rok - standard używany w wielu krajach, głównie w USA.
Tutaj 11 lipiec 2012
Ale nie w Rosji. Po prostu źle ustawił.
miałem taką sytuację wracając ze znajomym z woodstocku, widząc podobnym manewr jaki zaczął wykonywać jak typ w tym busie, zacząłem trąbić bo spanikowałem i to go przebudziło
kutafon nie trąbił - może zbierał materiały na harda?
Ja pierdole, dlaczego on nie trąbił?! Pierwsza myśl jaka mi przeszła przez myśl to rąbnięcie. Być może kierowca by się ocknął, no chyba że miał zawał...
Oczywiście teraz nagle każdy forumowy fachowiec mówi, że by trąbił... Chuja byście zrobili i taka jest prawda. Na początku może się wydawać, że gościu zabiera się do wyprzedzania. Minęła jedna sekunda zanim koleś zjechał z lewego pasa i jebnął w słup. Reakcja przeciętnego kierowcy od zobaczenia zagrożenia do naciśnięcia pedału hamulca trwa właśnie jedną sekundę, a ile trwa reakcja od zobaczenia zagrożenia, zinterpretowania go i stwierdzenia, że należy zatrąbić - na pewno dłużej, więc nie pierdolcie znafcy, że kierowca filmujący zdarzenie mógł coś zrobić w tej sprawie.
batsugame.pl
Klakson chuja by dał, bo nawet jakby się zbudził to przed jego oczami ukazałby się słup, w który przypierdoli. Po drugie sytuacja wygląda z początku tak, że gościu (ten co zajebał) wkurwił się na tego w czarnym co go wyprzedzał i może też chciał pocisnąc. Ogólnie sytuacja chujowa i szkoda kierowcy (no chyba, ze najebany usnął za kółkiem)
thez napisał/a:
@vass
Jak przejedziesz 3 miliony km, to możesz ze mną pogadać, na razie możesz iść się wysrać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów