Mógł wysiąść z tą kamerą i nagrywać dalej, byłby ładny hard
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Może trąbienie by nic nie pomogło, a może by pomogło.
Po to jest klakson, żeby go używać, zwłaszcza, kiedy nic innego nie da się zrobić.
Po to jest klakson, żeby go używać, zwłaszcza, kiedy nic innego nie da się zrobić.
Jak można zasnąć za kierownicą, jeżdżę po 30 h na raz i nigdy mi się spać nie chce.
Chyba, że dostał zawału, albo coś w tym rodzaju.
To nie była pobudka, poszedł spać na dobre
vass napisał/a:
Jak można zasnąć za kierownicą, jeżdżę po 30 h na raz i nigdy mi się spać nie chce.
Jeżeli masz zamiar tak dalej jeździć to skończysz podobnie.
Oby tylko wtedy z naprzeciwka nikt nie nadjeżdżał.
A temu skurwielowi co kręcił filmik życzę aby wyrzuty sumienia nie dały żyć.
wst91 wyluzuj. On nie jest niczemu winien. To jest szok po prostu.. nie dowierzasz w to, co widzą twoje oczy. Myślisz: Przecież to jest tak nieprawdopodobne, że ciężko w to uwierzyć, będzie dobrze.
@up: złamać się nie złamała, ale przewrócić się przewróciła
@wst91: Ty na pewno w takiej sytuacji byś nacisnął klakson, jestem o tym święcie przekonany
@wst91: Ty na pewno w takiej sytuacji byś nacisnął klakson, jestem o tym święcie przekonany
Linie na jezdni się załamują, to jest fake !
Wchodzę na scenę, ring.
Rozdaję karty jak Don King
*
Co wy pierdolicie! Mój brat też tak zjechał, nic mu się na szczęście nie stało. I sam nie wiem co bym zrobił jadąc za nim... Trąbić? A chuj wie jak miał ręce na kierownicy ułożone. Może akurat tak, że jak by obudził go klakson to by ''ściągnął'' rękę w lewo lub w prawo. A jak ktoś jest na prawdę przemęczony to jazda z otwartym oknem czy muzą na fula nic nie da. Napomnę jeszcze, że mój brat jechał ''trasą'' więc to też muli na swój sposób.
PS. Nie nie jest w podeszłym wieku
A co do filmiku - Szkoda.... widać, że dostawczak, może chciał nadgodziny sobie dojebać >> Chuj wie
PS. Nie nie jest w podeszłym wieku
A co do filmiku - Szkoda.... widać, że dostawczak, może chciał nadgodziny sobie dojebać >> Chuj wie
Zasnąć można np. mając cukrzyce, niedawno u mnie zginął w identyczny sposób koleś, zapomniał sobie zastrzyk zrobić, leciał z paczkami do innego miasta bo gonił go czas i zaliczył dzwona, tyle ze w drzewo.
Mógł zatrąbić, nieraz to pomaga... Ale jeśli to spowodowane chorobą to nic by go nie obudziło, jeden plus, że jak się zasłabnie to ciało robi się wiotkie i jeśli dzwon przyjąłby na pasażera to mogłoby mu się nic nie stać, czasem tak bywało.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów