18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Pobudka
Mizantrop • 2013-11-12, 18:54
Jak budzą się faceci:
Mózg: Kurwa. Znowu…
Ciało: Nie, proszę. Nie wstawaj.
Penis: THIS IS SPARTAAAA!!!

Popieram Islamizacje Europy!

Zgłoś
Moby_Dick 2013-11-12, 18:57 187
Bo ja zawsze wstaje pierwszy

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
nowynick 2013-11-12, 19:49 6
Żona: Daj mi spokój, jestem niewyspana.
Zgłoś
R................Q 2013-11-12, 19:50 17
Trafiłeś w sendo.

Zgłoś
sc33 2013-11-12, 20:09
Napiecie rosnie jak penis 12-to latka

"Nie mamy czystych butów chodzimy z brudną gębą, nie jesteśmy cool więc się głupia dziwko pierdol"
Zgłoś
Qbiini 2013-11-12, 20:11
@up pedo stwierdzenie, czy masz 12 lat?
Zgłoś
q................5 2013-11-12, 20:15 3
Chuj mnie obchodzi ile ma lat. Na obecną chwilę główna to kwintesencja sadistic. Dno, metr mułu i nawet poniżej coś wygrzebane. Chujnia jakich mało ale walcie konia przy tym. Bo to przecież sadistic trzepać oglądając totalne gnioty.
Zgłoś
c................r 2013-11-12, 20:16 1
No kurwa
Zgłoś
ZłoconyPenisZagłady 2013-11-12, 20:47 10
Dick napisał/a:

Bo ja zawsze wstaje pierwszy

Co ty nie powiesz.....

Nie ciesz się. I tak umrzesz
Zgłoś
koń rafał 2013-11-12, 22:58
gej do geja: komu rano stoi, ten mężczyzna
nie własne

koń rafał , koń rafał , nananinana , KOŃ RAFAŁ !
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów