📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Husky są zajebiste!
up
Mega chujowe. Do każdego się łasi, nigdy więcej takiego psa.
psy to bardzo inteligentne zwierzaki - podobnie jak koty i wrony.
Jaasne Ty to pewnie wolisz jakiegoś zdebilniałego pitbulla czy amstaffa (które z resztą do odstrzału ). Husky są zajebiste i chuj. A tak w ogóle zauważyłem że właściciele tych agresywnych psów to pizdy, a te agresywne psy to nie pizdy i pizdy przy psach nie pizdach wyglądają jak nie pizdy. (przed chwilą wstałem i dopiero włącza mi się mózg)
To nie husky tylko "Alaskan malamute". Bydle większe nieco od huskiego i troche bardziej puchate.
Jestem "ekspertem" bo sam mam takiego i rozpoznaje różnice.
Ogólnie większość ludzi myli malamuty z huskimi i w sumie się nie dziwie, bo podobne są, a malamuty trochę mniej znane.
Kiedyś jednak jakiś facet stwierdził na widok mojego psa "Oooo jaki ładny dingo", czego powód pozostaje dla mnie lekką zagadką.
P.S. Jakby kto miał wątpliwości odsyłam do wiki.
Jestem "ekspertem" bo sam mam takiego i rozpoznaje różnice.
Ogólnie większość ludzi myli malamuty z huskimi i w sumie się nie dziwie, bo podobne są, a malamuty trochę mniej znane.
Kiedyś jednak jakiś facet stwierdził na widok mojego psa "Oooo jaki ładny dingo", czego powód pozostaje dla mnie lekką zagadką.
P.S. Jakby kto miał wątpliwości odsyłam do wiki.
zajebista sprawa, chyba sie kupie psa.
Gdzie ta wiki? Rucha się?
Też mam Malamuta, i to zajebisty psiak. Podłączam do specjalnego pasa, wsiadam na rower i jazda ponad 30Km/h przez godzinę przez poligon. Bajka.
ja jebie, moze ladnie wyglada ale glupie w chuj sa te psy, niczym ekipa warszaw whore i wy co kupujecie psa dla wygladu, czy tam dla dupy. husky od szczeniaka trzymany w domu zrobi ci taki rozpierdol na chacie ze sie ostro zdziwisz, amstaf, kundle, rabladory to sa madre psy, a wiki w chuja wali nie wiesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów