Każdy facet chciałby być budzony w ten sposób
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
mnie też tak moi kumple obudziły raz!
z tym że nie mieli Lambo, tylko napierdziały mi w twarz, ale i tak efekt podobny.
z tym że nie mieli Lambo, tylko napierdziały mi w twarz, ale i tak efekt podobny.
W taki sposób tak, ale nie tą pierdziawą bez polotu. Starym, dobrym V8 sprzed kryzysu naftowego - owszem. Nie wiem jak można się wsłuchiwać w tą kupę plastiku, kiedy jest pełno samochodów z lepszym brzmieniem. GTO, Challenger, Mustang... Szkoda, że już takich nie robią.
"Każdy facet chciałby być budzony w ten sposób" ja pierdole... znajdz dziewczyne/kobiete to moze kiedys sie dowiesz, ze sa duzo lepsze sposoby na pobudke
(tak kurwa wiem wiem Sayagin - kolejny internetowy ruchacz itd) no ale na serio - sa duzo lepsze sposoby :]
(tak kurwa wiem wiem Sayagin - kolejny internetowy ruchacz itd) no ale na serio - sa duzo lepsze sposoby :]
Filmik fajny, jednak minus za opis.
gadają jak akbary. dajcie dubbing.
W moim wieśmagu z dziurawym tłumnikiem obudziłbym chyba kaczyńskiego hehe
Tak mnie budzi moje lambo
Cytat:
W taki sposób tak, ale nie tą pierdziawą bez polotu. Starym, dobrym V8 sprzed kryzysu naftowego - owszem. Nie wiem jak można się wsłuchiwać w tą kupę plastiku, kiedy jest pełno samochodów z lepszym brzmieniem.
Cytat:
Łapcie prawdziwy ładny dźwięk AMG a nie tam jakieś włoskie jazgotliwe gówno
Odezwali się kurwa właściciele parunastu meroli, bentleyow i kolekcji amerykańskich klasyków
ZRYJ_GRUZ_CYGANIE_ napisał/a:
Łapcie prawdziwy ładny dźwięk AMG a nie tam jakieś włoskie jazgotliwe gówno
Też wole AMG. Miód na moje uszy
crossdressphyxia napisał/a:
Odezwali się kurwa właściciele parunastu meroli, bentleyow i kolekcji amerykańskich klasyków
Nie wiedziałem ,że aby kochac dzwięk AMG musze je posiadac.
to już kurwa lepiej brzmi szczekanie psa mojego sąsiada.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów