📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak heteroseksualne, że wcale nie pedalskie...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
na jego miejscu nasrałbym do torebki a w nocy wsadził do mordy dla typa
myślałem, że poleci jakiś rodzyn
Koleś ma ginekomastię w chuj Hahahahaha
odrobinki kału na mordzie ale on tego nie wie
zajebiści kumple
Widzę po komentarzach, że sadolowe kryptopedały osiągają już maksymalny poziom frustracji. Czy niedługo w końcu wyjdą z szafy? Lets find out!
Kumplowi można każdy numer wywinąć. Ale się tego kurwa nie nagrywa. Kiedyś jak numer był przesadzony to się najwyżej w mordę wyłapała i było ok. A teraz? Ja pierdole wszystko nagrywają, ten świat robi się pojebany.
Chuj nie koledzy, że to wrzucili do neta, pojebanych czasów człowiek dożył, ze na każdym kroku czai się fraje co wrzuca wszystko do internetu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów