18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
żmij 2020-01-21, 16:16 51
Don_Beck napisał/a:

Trochę chamska ale co ja tam wiem...

Powiedziałbym, że pizdowata.
Cham po prostu użyłby klaksonu.
Pizda uderza śpiącego i bohatersko spierdala samochodem.

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
bigsexy 2020-01-21, 17:30 3
Dostał liścia na zatrybke a dupy spinacie... Oglądając ten portal śmiało można stwierdzić, że uchronili go przed kradzieżą bądź wyjebaniem się z krzesła pod koła.
Albo ja już mam zjebany łeb albo każdy paniczy i robi z siebie ą, ę. Najebany to do domu a nie spać po kątach na ulicy.
Zgłoś
J................k 2020-01-21, 17:32 1
żmij napisał/a:

Powiedziałbym, że pizdowata.
Cham po prostu użyłby klaksonu.
Pizda uderza śpiącego i bohatersko spierdala samochodem.

Prawda jestem zgodny drogi kolego

Zgłoś
URAGE 2020-01-21, 17:54 2
bigsexy napisał/a:

Dostał liścia na zatrybke a dupy spinacie... Oglądając ten portal śmiało można stwierdzić, że uchronili go przed kradzieżą bądź wyjebaniem się z krzesła pod koła.
Albo ja już mam zjebany łeb albo każdy paniczy i robi z siebie ą, ę. Najebany to do domu a nie spać po kątach na ulicy.

Chuja tam. Pizdeczka w rurkach w samochodzie tatusia znalazła sobie okazje na pokazanie swojej pseudozajebistości. Taki z niego przechuj, że przyklepie w twarz nikomu nie zawadzającemu kolesiowi, zupełnie bez powodu. Tak jak okazja czyni złodzieja, tak tutaj czyni debila. To nie żaden powód do przyklaskiwania "hehe kurwa, ale śmieszne". To nie beka pomiędzy kumplami, a zwykłe skurwysyństwo.
Zgłoś
kusti 2020-01-21, 18:27 1
Mam nadzieję, że te ścierwa skończyły na drzewie za pierwszym zakrętem jaki napotkali.
Zgłoś
23456789 2020-01-21, 19:13 1
Typowa pizda, uderzyć od tyłu nic nie spodziewającego się gościa i uciec.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów