Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BombardierPL napisał/a:
Wrogowie nie potrzebni...
No fakt z takim starym.
tylko kop w udo? a gdzie odpowiedni do sytuacji i towarzystwa c🤬j w dupę śpiącego? albo inny "flet" w ryju? c🤬jowe te pedały
Jedyne co przychodzi na myśl :
... a jak nie, to ci kopa w dupę zasadzę.

... a jak nie, to ci kopa w dupę zasadzę.
Oponka napisał/a:
tylko kop w udo? a gdzie odpowiedni do sytuacji i towarzystwa ch*j w dupę śpiącego?
Ooooo a znasz powiedzenie @Oponk " głodnemu chleb na myśli ?
Chciała byś c🤬ja w dupala, oj chciała byś...

@CrazyEdek
widzę, że pozazdrościłeś popularności Flodzi i postanowiłeś gonić ją poziomem publikacji...
widzę, że pozazdrościłeś popularności Flodzi i postanowiłeś gonić ją poziomem publikacji...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie