📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
ach te dziurawce, jak nie mają zajęcia w nocy to im się pierdoli w cipach
Miała szczęście że słaby napastnik. Nie jeden mocniej komary likwiduje na ścianie.
- Jesteś zazdrosna ?
- Nie
- To dlaczego rzuciłaś w tamtą dziewczynę talerzem?
- To tylko taka gra "Orient Szmato"
- Nie
- To dlaczego rzuciłaś w tamtą dziewczynę talerzem?
- To tylko taka gra "Orient Szmato"
Ale łeb twardy miała. Widać, że mąż ją w domu ładnie wytrenował.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
I po chuj taki "stróż"? Chrapie, że wszystko można wynieść, jakieś chucherko robi z nią co chce, sama jest tłusta i nieporadna, a jak coś się wydarzy, to jedyne co umie zrobić to z płaczem sapiąc wzywa przez radio chłopa. Ciekawe co by zrobiła, jakby tamta babka tak szybko nie odpuściła.
Bo to ślusarskim a nie dekarskim trzeba napierdalać. Amatorka jebana.
~VeIture napisał/a:
Ale łeb twardy miała. Widać, że mąż ją w domu ładnie wytrenował.
Agresor szczęśliwie nie miał zbyt dużo krzepy. Przy odpowiedniej sile nie pomogłaby już amortyzacja uginającego się oparcia krzesła jaka tu mogła zadziałać. W zasadzie wystarczyło, żeby krzesło było bliżej ściany, a w związku z tym głowa opierała się o parapet. Wtedy typiara mogłaby już nie pokrzyczeć...
Cipczan napisał/a:
Bo to ślusarskim a nie dekarskim trzeba napierdalać. Amatorka jebana.
Polecam kowalski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów