Po tagach nie znalazłem, jak było, to wiadomo.
Po tagach nie znalazłem, jak było, to wiadomo.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W pupie była i kupkę nie mądra Pani wie.
Takie pierdoły I miejskie legendy po wyciągane z pod dywanu.
Życia człowiek nie zna kto przez chwilę wolnym nie był.
Zamiast narzekać wyciągaj akordeon i nam coś zagraj
Zamiast narzekać wyciągaj akordeon i nam coś zagraj
Tyle wiecie o kulturze romskiej, u nas tylko mursz gra na vast.
Ale mogę Ci po wróżyć.
Lepszych 100 Cyganów niż jeden brzyd. Cyganie bezpaństwowcy maja opinię drobnych złodziejaszków. Konie można z nimi kraść i potańczyć , a brzydzi i ich światowe brzydowskie elity kradną tryliony. Netanjachowskie parchy są ludobójcami w Palestynie i Libanie na miarę banderowców. Putin w porównaniu do Bibisa Natanjachuja to niegroźny łotr. Oprócz tego przy okazji ostatni grubej afery Puff Daddy'ego dowiadujemy się że Światowe elity są krwiopijcami dosłownie.
#Adrenochrom. A to że w śród światowych elit jest duża nadreprezentacja brzydów to oczywiste.
Leszek Żebrowski czytał kiedyś fragment czyjegoś pamiętnika z żydowskiego getta w Łodzi pod zarządem Chaima Rumkowskiego.
Getto mieściło ok 80 tys żydów.
W środku getta było getto dla ok 3 tys. cyganów odcięte zupełnie od polskich budynków.
Mimo, że niemcy (z małej) przeznaczali dla cyganów jakieś głodowe racje żywnościowe, to przenosili je żydzi którzy wszystko kradli nie zostawiając cyganom nic.
Z cygańskiego getta ciągle było słychać straszne, zwierzęce wycie konających z głodu cygańskich dzieci, kobiet i mężczyzn.
To nie prawda, że podczas IIWŚ żydzi mieli najgorzej. Żydzi gdy tylko mogli to starali się robić piekło innym.
Jeszcze mnie nie popierdoliło doszczętnie, żeby oglądać materiał o cyganach przez 30 minut. Ja jebie...
Dokładnie. Kogo to interesuje?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów