Po tagach nie znalazłem, jak było, to wiadomo.
Po tagach nie znalazłem, jak było, to wiadomo.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
.
#Adrenochrom. A to że w śród światowych elit jest duża nadreprezentacja brzydów to oczywiste.
......................->
A pozniej jakie zdziwione, ze gosc na randce wstaje i mowi nie, nie, nie...
Co do cyganow... Nie wiem gdzie popelnilismy blad. Na Slowacji tego pelno. Cale wsie. Jak ktos jest pierwszy raz to wieczorem moze sie zdziwic, ze idzie 20 cyganow i kazdy mowi dobry veczer... Tam potrafia pracowac po fabrykach, sklepach, uprawiac ziemie, miec wlasne biznesy, wynajmowac mieszkania. A u nas? U nas zebraja, wciskaja kwiatki na rynku i pala ogniska w socjalnych mieszkaniach. Slowacy na nich narzekaja, ale nie wiedza jak to wyglada w PL.
Co do cyganow... Nie wiem gdzie popelnilismy blad. Na Slowacji tego pelno. Cale wsie. Jak ktos jest pierwszy raz to wieczorem moze sie zdziwic, ze idzie 20 cyganow i kazdy mowi dobry veczer... Tam potrafia pracowac po fabrykach, sklepach, uprawiac ziemie, miec wlasne biznesy, wynajmowac mieszkania. A u nas? U nas zebraja, wciskaja kwiatki na rynku i pala ogniska w socjalnych mieszkaniach. Slowacy na nich narzekaja, ale nie wiedza jak to wyglada w PL.
Dwumetrowy mur oddzielił w piątek zamieszkałe przez Romów osiedle Lunik IX od słowackiego osiedla Zachód w drugim co do wielkości mieście Słowacji, Koszycach. To 14 mur, który pogłębił segregację romskiej mniejszości w tym kraju.
Koszyckie blokowisko Lunik IX, zwane "największym romskim gettem w Europie", to zarazem największe skupisko ludności romskiej na Słowacji. Na obszarze kilometra kwadratowego, w koszmarnych warunkach, bez prądu, gazu i wody żyje tu od 6 do 8 tysięcy Romów. Bezrobocie sięga tu niemal 100 procent. Słowacy z sąsiedniego osiedla Zachód od lat skarżyli się na kradzieże i żebractwo romskich obywateli. Po wielu latach utyskiwań radni zrealizowali pomysł postawienia 2-metrowego muru, który oddzielałby oba osiedla. Mur kosztował 4700 euro. Po słowackiej stronie powstał parking. "Teraz jest tam bezpiecznie" - twierdzi rzecznik policji w Koszycach Alexander Szabo.
Lepszych 100 Cyganów niż jeden brzyd. Cyganie bezpaństwowcy maja opinię drobnych złodziejaszków. Konie można z nimi kraść i potańczyć , a brzydzi i ich światowe brzydowskie elity kradną tryliony. Netanjachowskie parchy są ludobójcami w Palestynie i Libanie na miarę banderowców. Putin w porównaniu do Bibisa Natanjachuja to niegroźny łotr. Oprócz tego przy okazji ostatni grubej afery Puff Daddy'ego dowiadujemy się że Światowe elity są krwiopijcami dosłownie.
#Adrenochrom. A to że w śród światowych elit jest duża nadreprezentacja brzydów to oczywiste.
Nie pisz nic bo facet z twarzą nieskalaną inteligencją, pęknie ze śmiechu.
Dwumetrowy mur oddzielił w piątek zamieszkałe przez Romów osiedle Lunik IX od słowackiego osiedla Zachód w drugim co do wielkości mieście Słowacji, Koszycach. To 14 mur, który pogłębił segregację romskiej mniejszości w tym kraju.
Koszyckie blokowisko Lunik IX, zwane "największym romskim gettem w Europie", to zarazem największe skupisko ludności romskiej na Słowacji. Na obszarze kilometra kwadratowego, w koszmarnych warunkach, bez prądu, gazu i wody żyje tu od 6 do 8 tysięcy Romów. Bezrobocie sięga tu niemal 100 procent. Słowacy z sąsiedniego osiedla Zachód od lat skarżyli się na kradzieże i żebractwo romskich obywateli. Po wielu latach utyskiwań radni zrealizowali pomysł postawienia 2-metrowego muru, który oddzielałby oba osiedla. Mur kosztował 4700 euro. Po słowackiej stronie powstał parking. "Teraz jest tam bezpiecznie" - twierdzi rzecznik policji w Koszycach Alexander Szabo.
O tym nie slyszalem, ale artykul naciagany. Zobacz na mapach to blokowisko i najwieksze getto w Europie. Ktos chyba nie slyszal o Kowarach w PL. Do tego "mur" z siatki ogrodzeniowej i 6-8 tys osob w 3 blokach.
Takie pierdoły I miejskie legendy po wyciągane z pod dywanu.
Życia człowiek nie zna kto przez chwilę wolnym nie był.
O tym nie slyszalem, ale artykul naciagany. Zobacz na mapach to blokowisko i najwieksze getto w Europie. Ktos chyba nie slyszal o Kowarach w PL. Do tego "mur" z siatki ogrodzeniowej i 6-8 tys osob w 3 blokach.
Nic nie jest naciągane:
sadistic.pl/slowacja-romowie-z-koszyc-oddzieleni-murem-vt214494,15.htm
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów