18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
Pochodzenie Hitlera
V.A.L.A.K • 2012-09-30, 0:44
"Ludzie nie mogą się dowiedzieć, kim jestem - tak podobno oznajmił, kiedy usłyszał o jednej z wczesnych prób zbadania dziejów jego rodziny. - Nie mogą wiedzieć, skąd pochodzę".

Jest to dość obszerny materiał do przeczytania, temat raczej dla lubiących poczytać o historii.
cały tekst zamieszczam w komentarzach.

W gąszczu tematów o Hitlerze nie dostrzegłem tego tematu, albo chujowo szukałem
Zgłoś
t................x 2012-09-30, 12:02 10
eMepleme napisał/a:

"cały tekst zamieszczam w komentarzach."

"Brak komentarzy"

I po co kłamiesz Ty lewacko-gejowsko-masońsko-murzyńsko-rumuńsko-tuskowsko-michnikowsko-olejnikowska rosyjsko-niemiecko-czeczeńsko-rumuńsko-gruzińsko-WIELKOBRYTAŃSKO-francusko-brazylijsko-izraelska marionetko?

Ty kurwa czatujesz na takie okazje? Chłopie wiesz ze za oknem jest życie?
Zgłoś
Clematis 2012-09-30, 12:27 4
up

Tak, czatuje. Dlatego mam tylko 69 postów, a taki jak ten w tym temacie to mój pierwszy raz, bo kiepski ze mnie komandos i w czatowaniu/czyhaniu jestem słaby. I w ogóle napisałem to zupełnie serio przepełniony nienawiścią do użytkownika który składa obietnice i ich nie spełnia AHHH NIECH ŻYJE POLSKA

Zastrzegam, iż moje zdanie może zmienić się w przeciągu minuty i chuj.
Zgłoś
dk2626 2012-09-30, 12:30
Tekst ciekawy, nie jest za długi i nie potrzeba nic wycinać jeśli chce się zachować sensowną ciągłość.
To prawda, że historii o Hitlerze jest bardzo wiele i nie wiadomo której wierzyć, ale fajnie się czyta. Piwo.
Zgłoś
Kwiatmajster 2012-09-30, 13:33
Adolf Hitler - drobny tyran epoki stalinowskiej

Is this a real life?
Zgłoś
czaha 2012-09-30, 15:03
Sprawa pochodzenia Hitlera fajnie opisana jest w "Widmo Hitlera" Normana Mailera troche taka moda na sukces wyszla, ale o dziwo poparta faktami...
Zgłoś
stery_srh 2012-09-30, 15:36 5
Akire napisał/a:

...

Tak mi się skojarzyło:

Smak '80 lat...
Zgłoś
wciazszukam 2012-09-30, 20:25 3

Krok w tył daje szerszą perspektywę
Zgłoś
Eresol 2012-09-30, 20:42
Za wujka Adolfa zawsze piwo
Zgłoś
Mgla 2012-10-01, 0:14
eMepleme napisał/a:

"cały tekst zamieszczam w komentarzach."

"Brak komentarzy"

I po co kłamiesz Ty lewacko-gejowsko-masońsko-murzyńsko-rumuńsko-tuskowsko-michnikowsko-olejnikowska rosyjsko-niemiecko-czeczeńsko-rumuńsko-gruzińsko-WIELKOBRYTAŃSKO-francusko-brazylijsko-izraelska marionetko?

Dwa razy rumuńsko. Polecam książkę "Człowiek, który stworzył Hitlera"
Zgłoś
ojojoj 2012-10-01, 17:04
wszystko klamstwa. hitler byl kosmita. sam badalem jego dna
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów