Dobre połączenie pługu z pociągiem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
On ciągle tak trąbi?Maszynista musi być głuchy
nie to żebym się przypierdalał ale w polsce jak najebie w nocy śniegu to przez tydzień tory odśnieżają
ale na chuj drążyć temat, nie jeżdżę ciuchą
ale na chuj drążyć temat, nie jeżdżę ciuchą
jestę żydę napisał/a:
On ciągle tak trąbi?Maszynista musi być głuchy
Mega ściecha głuchy może i nie, ale napierdala na ślepo - bo raczej chuja widzi. Expres polarny
W Polsce używano kiedyś Plug odsniezny Henschel.
Wiki mówi :
Pług odśnieżny wirnikowy typu Henschel składa się z wagonu z maszyną parową i kotłem typu parowozowego oraz tendra do przewozu węgla i wody. Maszyna w układzie bliźniaczym. Pługi parowe typu Henschel wymagały stosowania podczas pracy lokomotywy popychającej. Śnieg nagarniany był na wirnik obracający się z prędkością do 150 obr/min, który powodował odrzucenie go na odległość nawet 40 metrów od torów.
Tutaj musiał być fajny widok odśnieżania
Jeden taki stoi w skansenie w Chabówce. Byłem oglądałem, nawet można było wejść do środka coś pięknego.
Poza tym używane pługi są mniej widowiskowe :
Wiki mówi :
Pług odśnieżny wirnikowy typu Henschel składa się z wagonu z maszyną parową i kotłem typu parowozowego oraz tendra do przewozu węgla i wody. Maszyna w układzie bliźniaczym. Pługi parowe typu Henschel wymagały stosowania podczas pracy lokomotywy popychającej. Śnieg nagarniany był na wirnik obracający się z prędkością do 150 obr/min, który powodował odrzucenie go na odległość nawet 40 metrów od torów.
Tutaj musiał być fajny widok odśnieżania
Jeden taki stoi w skansenie w Chabówce. Byłem oglądałem, nawet można było wejść do środka coś pięknego.
Poza tym używane pługi są mniej widowiskowe :
nie wiedzialem, ze kiedykolwiek cos takiego napisze ale zajebisty ten pociag.
Ktoś tu ma chyba pociąg do pociągów.
Ciuch, ciuch motherfucker!
Co do trąbienia - takie przepisy w Hameryce, trąbić od wskaźnika do samego przejazdu.
gdyby miał gąsienice to by się nie zatrzymał. kółka mu się ślizgały na szynach
po tytule spodziewałem sie raczej czegoś takiego:
wiadomosci.onet.pl/regionalne/szczecin/zwabil-do-hotelu-2-chlopcow-zos...
wiadomosci.onet.pl/regionalne/szczecin/zwabil-do-hotelu-2-chlopcow-zos...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów