📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
początek filmu godz 19:43:55, a pociąg pierdolnął 40 sekund później... 2-3 facetów i zdążyli by go kawałek przepchać i jeszcze pójść na piwo
Moim zdaniem wystarczyło wbić bieg i przekręcić kluczyk żeby rozrusznik pracował. Spokojnie by potoczył się te kilka metrów na rozruszniku. Zwłaszcza że rozrusznik w dieslu to nie to samo co w maluchu.
debil pobiegł jeszcze krzyczeć żeby pociąg wyhamował 50 metrów przed...
@tarcer123
Możliwe że padł przekaźnik na rozruszniku i po twojej teorii. A przepchać przez te 40 sekund musiałoby z 8 chłopa. On stoi tylnymi kołami pomiędzy szyną a betonowym łącznikiem, czyli z polskiego na nasze tylne koła ma w dziurze i jest w głębokiej dupie.
Możliwe że padł przekaźnik na rozruszniku i po twojej teorii. A przepchać przez te 40 sekund musiałoby z 8 chłopa. On stoi tylnymi kołami pomiędzy szyną a betonowym łącznikiem, czyli z polskiego na nasze tylne koła ma w dziurze i jest w głębokiej dupie.
bleblebator1 napisał/a:
Możliwe że padł przekaźnik na rozruszniku i po twojej teorii.
To nie film w TV żeby naraz zjebał się silnik, rozrusznik i hamulec.
Śmiało mogli go przepchnąć, bo sporo ludzi tam czekało, no ale w sumie lepiej mieć materiał na sadola
kto by tam pchał takiego ciężkiego rupcia? praca za jakieś śmieszne pieniądze i jeszcze narażać życie za niesprawny pojazd? pies jebał to wszystko.
Siódemka ładnie jebnęła, można by było oglądać cały dzień. Co do przyczyn, to nie ważne czy się spierdolił czy też nie, ale wjechał, jak włączyła się sygnalizacja i tym sobie zjebał.
Przeciez tam jest z gorki
Wydaje mi sie ze siadla pneumatyka i zblokowalo hamulce
Wydaje mi sie ze siadla pneumatyka i zblokowalo hamulce
@bleblebator1
przekaznik na rozruszniku? co ty pierdolisz?
przekaznik moze byc od rozrusznika, przy rozruszniku nie masz zadnego przekaznika. rozrusznik sklada sie z elektromagnesu, zespolu sprzegajacego (zwanego bendiksem), szczotek itd itp. ale z zadnego przekaznika..
przekaznik na rozruszniku? co ty pierdolisz?
przekaznik moze byc od rozrusznika, przy rozruszniku nie masz zadnego przekaznika. rozrusznik sklada sie z elektromagnesu, zespolu sprzegajacego (zwanego bendiksem), szczotek itd itp. ale z zadnego przekaznika..
Ale trzeba mieć pecha żeby na tyle milionów kilometrów dróg auto zjebało się właśnie na przejeździe kolejowym
Choćby mi dawali kasę, za chuja bym tego nie pchał! Jak zaczyna się filmik światła ostrzegawcze już napierdalają! Wszyscy mądrzy, bo obejrzeli filmik i wiedzą, że pociąg nadjedzie za ~40 sekund.
Oni skąd mieli wiedzieć? Zapierdalał równo, mógł być za 3 minuty i równie dobrze za 10 sekund...
Widzieliście co się stało z tym pojazdem przy pierdolnięciu? Teraz stój na tych torach... W pizdu dobrze zrobił.
Oni skąd mieli wiedzieć? Zapierdalał równo, mógł być za 3 minuty i równie dobrze za 10 sekund...
Widzieliście co się stało z tym pojazdem przy pierdolnięciu? Teraz stój na tych torach... W pizdu dobrze zrobił.
Zdążę pójść i go zepchnąć zanim film sie załaduje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów