📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Że tego ciapatego tym łomem nie dobili przecie ta larwa jeszcze oddycha
Baja Bongo o Bongo Ba Ja..
Tym łomem to chyba tydzień go wyjmowali.
BękartEddardaStarka napisał/a:
Powinni użyć nożyc rozporowych. Oczywiście wjebać nożyce pomiędzy peron a ciapatego. Szkoda pociąg porysować
Baja Bongo, Baja Bongo po 3 nutkach
BękartEddardaStarka napisał/a:
Mogli pojechać jeszcze kilkanaście metrów do końca peronu. Sam by wypadł.
Mój kolega ratownik drogowy zawsze wozi łom w bagażniku. Tylko raz uratował nim zakleszczona ofiarę wypadku, a już dwa razy wylądował na dołku w nocy podczas kontroli drogowej
Antoni79 napisał/a:
Mogli pojechać jeszcze kilkanaście metrów do końca peronu. Sam by wypadł.
Dokładnie.
smc napisał/a:
Mój kolega ratownik drogowy zawsze wozi łom w bagażniku. Tylko raz uratował nim zakleszczona ofiarę wypadku, a już dwa razy wylądował na dołku w nocy podczas kontroli drogowej
tak, tak, bo za wożenie łomu w bagażniku na dołek zawożą...
metyoo napisał/a:
tak, tak, bo za wożenie łomu w bagażniku na dołek zawożą...
Nie przejmuj się, smc takie farmazony pisze pod każdym filmikiem
smc napisał/a:
Też wożę łom w bagażniku po tym, jak raz uczestniczyłem w akcji ratowniczej przy wypadku drogowym przed przyjazdem służb.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów