18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Pocieszny ojciec
gabrys2011 • 2013-08-25, 23:16

Sadystyczny tatuś opowiada co robi jak troszkę popije
wg.mnie takie rzeczy powinny być na sadolu , a nie jak jakiś gnój chodzi z plecakiem w wodzie

ale co ja tam wiem uprzedzę wasze hejty Chuj mi w dupę jestem zjebany
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
MichaU 2013-08-25, 23:17 84
Łapę w górę mu dałeś
Zgłoś
makronom 2013-08-25, 23:31 5
Po prostu kolega uważa, że "takie rzeczy powinny być na sadolu" - facet powinien założyć konto tutaj, zamiast marnować się na jakimś yt, a Ty od razu sugerujesz, że jest hipokrytą . Nie ma za co, pozdrawiam.
Zgłoś
zarpion 2013-08-25, 23:41 5
było kurwa jeszcze to w paincie pomniejszyć bo jeszcze w miarę to widać.
zapomnieliście, że my z sadola nie odchodzimy od komputerów i już mamy wzrok słaby?
Zgłoś
C................n 2013-08-26, 0:08 8
Zainstaluj adblocka.
Zgłoś
E................k 2013-08-26, 1:40 3
To może też parę Skinów podpije i mu przekopie ryja , bo co Skinów się szanuje , albo parę Pedałów go wyrucha , bo co przecież raz w dupę to nie gej ?
Zgłoś
Zarammoth 2013-08-26, 12:45
Oho, niezły patol...
Zgłoś
R................n 2013-08-26, 12:49 1
Rozumiem ze utworu szukales z autopsji
Zgłoś
s................1 2013-08-26, 12:58 9

odpowiedź jakiegoś qtaza
Zgłoś
m................m 2013-08-26, 13:11 34
Haha, aż mi się przypomniało
Zgłoś
T0B1 2013-08-26, 13:22
Ta, a ja mieszkam w zamku z księżniczką.

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
Juust1ce 2013-08-26, 13:24 1
@up, kochany ojciec teraz przynajmniej bd miał nówke.
Zgłoś
Zeece 2013-08-26, 13:25 10
Zgłoś
m................m 2013-08-26, 14:24 35

Brawo debile, piszcie o sadolu dalej tam, przyprowadzicie jeszcze stamtąd jakiegoś obrońce moralności z zerowym poczuciem humoru i jak zacznie on/ona/ono przeglądać tutejsze komentarze to narobią tylko wam kłopotu.
A moderacja nie będzie nadstawiać za was karku, o czym już nie raz pisali. Nie biorą odpowiedzialności za wasze komentarze na sadolu.
Także śmiało, dalej reklamujcie forum, tylko jak przyjdzie co do czego, to będziecie mieć pretensje tylko do siebie.

Jebane bezmózgi.

ps
To nie jest ból dupy, tylko trzeźwe zwrócenie uwagi.
Zgłoś
PanMarian 2013-08-26, 14:32
mr_9mm napisał/a:

Także śmiało, dalej reklamujcie forum, tylko jak przyjdzie co do czego, to będziecie mieć pretensje tylko do siebie.

Jak juz o tym piszesz, to mnie kiedys zastanawialo, czy na podstawie postow na sadisticu prokuratura moglaby wytoczyc sprawe. Nie wiem za bardzo jakby to w liczbach wygladalo, ale jakby tu policja adresy posprawdzala, i zawinela osoby, ktore tam nie wiem, obrazaja ciapakow, brudasow, murzynow i szmaty, to Polska by sie troszeczke wyludnila na jakis czas.

Pozdrawiam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem