Oryginalny opis:
Шок! Ворожий 30 мм снаряд БМП пройшов крізь спину нашого захисника і застряв у животі.
Медики провели успішну операцію, врятувавши пораненого. Військовослужбовець вже повернувся до строю та виконує бойові завдання на позиціях
Super temat, oby wiecej takich!
... a ty idź razem z nim ...
"purysto językowy"
Czasem chyba lepiej odpuścić.
Spowrotem to idź do szkoły. Chyba wiesz, że tu roi się od purystów językowych.
<nieistotne pierdy>
A ja mam " znajomych" UPAdlincow i nie chca walczyc w tej dziwnej wojnie, tylko miec wszystko za darmo w Polsce. Jezdza sobie na UPAdline normalnie i " z powrotem " do Polski
A ja mam " znajomych" UPAdlincow i nie chca walczyc w tej dziwnej wojnie, tylko miec wszystko za darmo w Polsce. Jezdza sobie na UPAdline normalnie i " z powrotem " do Polski
Każdy ma "u góry" zapisaną swoją księgę życia. Jak ma żyć to będzie żył.
Jak ma umrzeć, to i w drewnianym kościele mu cegła na łeb spadnie. I nie ma znaczenia , czy to będzie kacap, banderowiec, czy sadol. Amen.
W spójniku "mimo że" nie stawiamy przecinka po "mimo", panie językoznawco.
Każdy ma "u góry" zapisaną swoją księgę życia. Jak ma żyć to będzie żył.
Jak ma umrzeć, to i w drewnianym kościele mu cegła na łeb spadnie. I nie ma znaczenia , czy to będzie kacap, banderowiec, czy sadol. Amen.