18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Początek końca...
rockface123 • 2012-11-15, 11:49
Cytat:

Prokuratura Rejonowa Olsztyn-Południe skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko obywatelowi Arabii Saudyjskiej, który kilkakrotnie ranił nożem Polaka. Grozi mu do 10 lat więzienia. Do napaści doszło 22 kwietnia na jednym z olsztyńskich osiedli.

Jak powiedział prokurator rejonowy Olsztyn-Południe Arkadiusz Szwedowski, Arab zadał Polakowi pięć ciosów nożem, m.in. w szyję, plecy i ramię "czym spowodował trwałe i istotne oszpecenie" .

- Przyjęliśmy jednocześnie, że w czasie zdarzenia Abrulrahman A. miał w stopniu znacznym ograniczoną zdolność kierowania swoim zachowaniem - podkreślił prokurator Szwedowski.

Sprawę, której akta zawierają dokumenty w językach polskim i arabskim, rozpozna sąd rejonowy w Olsztynie.

Do napaści na Polaka doszło na fali negatywnego nastawienia do Arabów, które wiosną panowało w Olsztynie. Wówczas to m.in. rozwoziciel pizzy naklejał na drzwi Arabów wulgarne naklejki, w mieście pojawiały się plakaty z negatywnymi wobec tej nacji hasłami.

- Zdarzenie z udziałem oskarżonego też w gruncie rzeczy sprowokował Polak, który dobijał się do drzwi mieszkania wynajmowanego przez Arabów. Doszło wówczas do szarpaniny i ranienia nożem - powiedział Szwedowski. Zastrzegł, że prokuratura nie dostrzegła w tym zdarzeniu tła rasistowskiego.

Aby złagodzić antyarabskie nastroje do Olsztyna przyjeżdżał m.in. ambasador królestwa Arabii Saudyjskiej, a na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim, gdzie Arabowie studiują medycynę zorganizowano dni kultury arabskiej.

tak wygląda początek końca istnienia europy

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
tomqj 2012-11-15, 11:59 7
o cież pierdole co za wnioski żeś wyciągnął...
gratuluję erudycji!
Zgłoś
triball 2012-11-15, 12:00 27
...masz 100% rację. W Stanach jak ktoś włazi niezaproszony na twoją posesję i nie chce jej opuścić, to do niego strzelasz. I nie ma z tym problemów. A w pedalskiej UE jak się bronisz w drzwiach swojego domu i zranisz napastnika, to jeszcze cię przed sądem postawią...
Zgłoś
el_kadafi 2012-11-15, 12:08 8
Dobrze arabus zrobił. Widziałem ryj tego kolesia co zarobił kosę. Typowy łysy przygłup o aparycji rottweilera. Teraz biedny i pokrzywdzony robi z siebie niewiniątko.
Zgłoś
toranaga7 2012-11-15, 12:33 5
Tak to jest już w tym pojebanym kraju że jak nam coś zrobią to 100 lat potrafimy płakać,ale jak sprowokujemy i dostaniemy wpierdol to też jest lament,płaczemy za Smoleńskich oficerów,ruscy jakoś nie robią dymu za wybicie w ciągu dnia tysięcy mieszkańców Smoleńska przez polską husarię w 1612...
pokazywarka.pl/rvjyay/

Jestem debilem i dobrze mi z tym.
Zgłoś
pkh 2012-11-15, 14:23 2
Mam 21 lat i zastanawiam się, jak to będzie za jakieś 30 lat w Europie, w Polsce... czy do nas też wpierdolą się te 'muzułmany' i będzie sytuacja jak np we Francji albo w Wielkie Brytanii?
Trzeba to jakoś zacząć kontrolować, wymusić przestrzeganie prawa przez wszystkich jednakowo! Czemu ja nie mogę przejść przez lotnisko z szalikiem na mordzie?
Zgłoś
Pater patriae 2012-11-15, 17:28 3
toranaga7 napisał/a:

Tak to jest już w tym pojebanym kraju że jak nam coś zrobią to 100 lat potrafimy płakać,ale jak sprowokujemy i dostaniemy wpierdol to też jest lament,płaczemy za Smoleńskich oficerów,ruscy jakoś nie robią dymu za wybicie w ciągu dnia tysięcy mieszkańców Smoleńska przez polską husarię w 1612...
pokazywarka.pl/rvjyay/

Za polskich oficerów ciulu, polskich. I nie płaczemy, tylko domagamy się ujawnienia dokumentów o tym ludobójstwie, jestem ciekawy, czy byłbyś taki cwany i powiedział to w twarz polskim rodziną katyńskim, które od lat walczą o prawdę i rehabilitacje ofiar.
To, że w czasie wojny wymordowano nam znaczną część "inteligencji" bardzo dobrze widać, gdy się czyta komentarze takich baranów jak Ty..

pkh napisał/a:

Mam 21 lat i zastanawiam się, jak to będzie za jakieś 30 lat w Europie, w Polsce... czy do nas też wpierdolą się te 'muzułmany' i będzie sytuacja jak np we Francji albo w Wielkie Brytanii?

Za 30 lat już będzie sytuacja jasna, albo ludzie się w końcu zorientują, że trzeba usunąć tą plagę i zdążą ich wyjebać, albo będzie Kalifat Francji, czy Republika Pakistanu Wielkiej Brytanii.
Co do Polski, to akurat przez to, że jesteśmy "biedni" i nie mamy takiego socjalu, oraz nie jesteśmy jeszcze takim "tolerancyjnym" krajem i "postępowym" muslimy jakoś nie chcą tu przyjeżdżać :].

PS. Nie mam nic, do np. do pojedynczych osobników przyjeżdżających tu na studia, czy żeby zwiedzić nasz piękny kraj, ale masowej imigracji mówię NIE.

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
mr_9mm 2012-11-15, 18:13 2
@up
Zabawne, niektórzy anglicy to samo myślą o polakach.

Zgłoś
Eliot Imperio 2012-11-16, 6:24 3
@up
niektórzy tak, ale gdy zobaczą jak polak robi, to szybko zmieniają zdanie. To są jebane kretyny, którym jak nie powiesz co dokłądnie ma robić, to się za cholere nie domyśli. Najśmieszniejsze, ostatnio taki starszy anglik w robocie zapytał się mnie o taką jedną trapiącą go rzecz- skoro my, polacy, wszyscy jesteśmy tutaj, to KTO JEST U NAS W KRAJU?. Nie ma co ukrywać, anglia to miejsce w którym wielu przestępców i kryminalistów ukrywa sie przed Polskim wymiarem sprawiedliwości, więc często gęsto bywa i tak, że nie znają nawet podstaw angielskeigo i robią najgorszą robote. Ale to ja nie o tym. Co do pakoli w UK, to akurat oni obywatelstwa tego kraju wydali w latach 70' jako zadośćuczynienie za kolonizacje etc. Do polski pakole ani araby nigdy nie przyjadą, bo nas się boją. Niestety, nasze polskie kobiety lecą na brudasów, bo mają hajs. Z tym, ze budzą się nagle po roku- dwóch (są tak pazerne) i zauważają że są niewolnicami i dostają wpierdol jak się męża nie słuchają. Pakol jeśli widzi białą kobiete która MÓWI MU że ma coś zrobić to jest w szoku i nie odezwie się do niej słowem. Za to polaków się boją, bo wiedzą że jak któregos wkurwi to wyłapie w morde i nawet cała familia z ulicy mu nie pomoże.
Zgłoś
cekin 2012-11-16, 7:51
mowisz to z doswiadczenia zdobytego w UK,czy sie domyślasz jedynie?
Zgłoś
Insanity 2012-11-16, 8:42
ta studiują tą medycynę, a ten cały szejk nie szejk płaci rektorowi za to niebotyczne ceny... Czasami i ich widzę jak o 13 z wydziału z kocem wychodzą.

Not all who wander are lost.
Zgłoś
MaestroRCS 2012-11-16, 9:18
@cekin

Nieważne skąd to wie, ale ma sporo racji w tym co napisał, większośc tego podtwierdzam. Anglicy może z rezerwą zachowują się wobec Polaków, ale cenią nas jako pracowników, bo, jakby nie patrzeć, większość imigrantów z Polski, nawet tych nieogarniętych i robiących wiochę za granicą, przyjechała tam pracować, a nie brać zasiłki...
Zgłoś
czaspogardy 2012-11-16, 9:55
Oczywiście polak postąpił w tym przypadku głupio, bo wiadomo, że arabus nigdy na pięści nie wyskoczy.

Taka ciekawostka: Moja siostra jest na emigracji na malcie i powiedziała mi jak tam to wygląda, jest tam w chuj arabów. Jeżeli np. policja znajdzie ciało z jedną raną kłutą, są w kropce. Jeżeli z wieloma to już wiedzą, że szukają araba.

Ot takie wybuchowe brudasy.
Zgłoś
MrSpook 2012-11-16, 11:47
Arab, nie arab, Polak nie Polak, ale też uważam że mam prawo zajebać, skurwysyna , który wpierdala mi się do mieszkania i mi bruździ... JP(Prokuraturę) na 100%

komuchożerca
Zgłoś
holick86 2012-11-16, 12:47 1
triball napisał/a:

...masz 100% rację. W Stanach jak ktoś włazi niezaproszony na twoją posesję i nie chce jej opuścić, to do niego strzelasz. I nie ma z tym problemów. A w pedalskiej UE jak się bronisz w drzwiach swojego domu i zranisz napastnika, to jeszcze cię przed sądem postawią...

tylko tu sytuacja wygladala odwrotnie... z tego co wiem, to arabusy za bardzo melanzowaly i chlop poszedl im zwrocic uwage (w jaki sposob to juz tlyko oni wiedza...;d). od slowa do slowa i dostal kose.

tak,czy siak sa juz pojechani w olsztynie od dluzszego czasu, wiec nie lamentujcie i nie szukajcie sensacji.

ps.: tez wolalbym, zeby nie bylo ich tu w ogole....

[img:b06d33da4b]http://img85.imageshack.us/img85/6651/coff.jpg[/img:b06d33da4b]
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów