📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Kurwa, czekałem do końca aż ktoś świnią rzuci w niego. Nie wiem skąd, ale w kreskówkach czasem jak rzucano wszystkim co popadnie w łapy to świnie też latały...
Wg. mnie sprawa dosyć prosta -
1. Kolega nowy na bloku bo jako jedyny zapierdala w powitalnym pomarańczowym D.O.C stroju.
2. Pedofil / Gwałciciel etc
3. Koledzy z bloku poinformowani przez strażników za co nowy siedzi.
4. Powitanie jakie się należy.
5. Wszystko w jak najlepszym porządku.
1. Kolega nowy na bloku bo jako jedyny zapierdala w powitalnym pomarańczowym D.O.C stroju.
2. Pedofil / Gwałciciel etc
3. Koledzy z bloku poinformowani przez strażników za co nowy siedzi.
4. Powitanie jakie się należy.
5. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Wpierdol konkretny dostał ale ogladam filmik 2 min jak nakurwiają gościa i tu pojawia się pytanie gdzie jest służba więzienna??
Dubielo1946 napisał/a:
Wpierdol konkretny dostał ale ogladam filmik 2 min jak nakurwiają gościa i tu pojawia się pytanie gdzie jest służba więzienna??
Obstawia czy przeżyje czy nie
zdun napisał/a:
Jak dla mnie to to podludzie. Od razu to utylizacji.
dla mnie tez... ale co jesli to byl pedofil ? troche zmienia postrzeganie sytuacji, nieprawdaz ?
Aż się Nie chce tego oglądać do końca.... te wszystkie pierdolone małpy mają frajdę ze skakania komuś po głowie albo rzucania w nią czymś... Wszystkie dzikie koty instynktownie się lepiej zachowują... zabijają żeby przetrwać i robią to jak najszybciej A to gówno czy w klatce czy na wolności by tylko latało, darło mordę .... huj im w dupe
No i powiedzcie mi jaką role odgrywa więzienie jaki to jest sens trzymać takie gówno ku życiu...
Na wolność raczej byś nie chciał czegoś takiego wypuścić a utrzymywać przy życiu to aż strach a i też 0 pożytku.
Powinna być kara śmierci a pieniądze zamiast na utrzymywanie więźniów dać do jakiegoś mopsu czy ki chuj tam gdzie ludzie potrzebują kasy po powodziach i tak dalej..
Na wolność raczej byś nie chciał czegoś takiego wypuścić a utrzymywać przy życiu to aż strach a i też 0 pożytku.
Powinna być kara śmierci a pieniądze zamiast na utrzymywanie więźniów dać do jakiegoś mopsu czy ki chuj tam gdzie ludzie potrzebują kasy po powodziach i tak dalej..
Nicram1024 napisał/a:
Przyczyną zgonu: poślizgął się na rozlanej wodzie, którą wcześniej mył podłogę?
przyczyną był covid, śliska podłoga, mikrofalówka, kosz na śmieci, szczotka i wiadro to tylko choroby współistniejące
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów