📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
I jaki sens to jest trzymać w więzieniu?do klatek tam gdzie ich mijesce
Jawny rasizm, sami Afroamerykanie bo sądy są rasistowskie i z tychże pobudek skazują na podstawie koloru skóry niewinnych obywateli, a białasów uniewinniają z marszu.
Dobrze, że tego małolata w stanach uniewinnili teraz będzie można pruć do agresywnych małp bez konsekwencji i bardzo dobrze.
Jest taki jeden utwór na youtubie Sigrblot - Commie Scum -Fortress Cover i pierwsza zwrotka opisuje prawdę taką jaka jest i co trzeba z tym zrobić...
Nie próbuj ze mną rozmawiać o równości rasowej
Czarni i Biali to nie to samo
Kłamstwa rozpowszechniane przez komunistów
Ręka w rękę z kapitalistami
Zmiażdżyć ich obu to mój cel
maddog77 napisał/a:
Jest taki jeden utwór na youtubie Sigrblot - Commie Scum -Fortress Cover i pierwsza zwrotka opisuje prawdę taką jaka jest i co trzeba z tym zrobić...
Poczytaj sobie dziecko, co Ci kapitalizm dał. Bo to właśnie, dzięki kapitalizmowi nie piszesz teraz dupą po ścianie.
DrAK napisał/a:
Poczytaj sobie dziecko, co Ci kapitalizm dał. Bo to właśnie, dzięki kapitalizmowi nie piszesz teraz dupą po ścianie.
Filmik jest urwany, ale przypuszczam, że jak im się fanty skończyły to z nudów zaczęli mu na twarzy rysować kutasy.
A co ze strażnikami?? Może przeszli na pracę zdalną
A co ze strażnikami?? Może przeszli na pracę zdalną
Przyczyną zgonu: poślizgął się na rozlanej wodzie, którą wcześniej mył podłogę?
Z miejsca cały blok podpalić. Po chuj się z nimi bawić... Malpy powinny być otrute spalone czy co tam taniej wychodzi
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów