O kurwa Nikt nie ginął za kawałek płótna debilu, tylko za swoje rodziny, żeby je chronić. Na tym płótnie równie dobrze może być kutas a i tak by szli walczyć za rodziny. Jebany dzbanie. Walka "za flagę" Ja pierdole.
Też jestem wykształcony, niestety nie z takiej arystokratycznej rodziny jak ty(celowo z małej). Swoje osiągnąłem, raczej dobrze zarabiam, ale jakbym miał iść walczyć to w obronie rodziny a nie kawałka płótna dzbanie Nigdy za 'ojczyzne', 'flage'.
Dlaczego zostałem w to zamieszany ??
Kocham mój kraj i jak widzę coś takiego to pęka mi serce... Przez chwile myślałem, ze to jakiś skecz, ale oni tak na serio...
Hahaha jakie wzniosłe teksty jak u 12 letniego nacjonalisty.
Niestety to jest miłość platoniczna bo ten kraj od 400 lat to karykatura państwa. Masz płacić podatki, umrzeć przed emeryturą i nie głosić sprzeciwu.
Mieliśmy szansę na normalność pod zaborem Pruskim i Austriackim.
Za ojczyznę, cioto, za ojczyznę. Ten kawałek płótna ją symbolizuje. I mówiąc "walczyć za flagę" czy "walczyć za ojczyznę" to chyba oczywiste, ze chodzi o rodziny mieszkające w kraju i STANOWIĄCE tą ojczyznę! Ty jesteś jakiś przyjebany?
I chuja byś zawalczył "za rodzinę" w pojedynkę, baranie. Sam chciałbyś pokonać wrogą armię, tępaku? Przecież musiałbyś się zjednoczyć z resztą walczących Polaków - patriotów, żeby cokolwiek wskórać, tępa szloro
Korporacyjny chomik - sebix się uniósł hohohoho
Tylko idiota tobie podobny poświęciłby się dla kraju - jakieś administracyjnie wyznaczonej przestrzeni na ziemi. Ale masz nasrane w łbie. Patriotyzm jest dla idiotów. Poświęcać się dla polityki hahahaha - chcesz to się poświęcaj: ja chroniłbym tylko rodzinę - a ty sobie zdychać z tego patriotyzmu Sebastianie Rycerzu Ortalionu.
S.
PS. A z tą korporacją jako szczytem osiągnięcia życiowego to tylko rozśmieszasz normalnych ludzi.
Korporacyjny chomik - sebix się uniósł hohohoho
Tylko idiota tobie podobny poświęciłby się dla kraju - jakieś administracyjnie wyznaczonej przestrzeni na ziemi. Ale masz nasrane w łbie. Patriotyzm jest dla idiotów...
Tak się zastanawiałem ile osób poświeciło kiedyś życie, pracę, zdrowie, rodzinę aby taki luzak jak Ty mógł tu żyć i takie głupoty pisać ?
Od gówniarza masz wszystko a największa trauma jaka Cie spotkała to brak internetu przez dobę...
Spróbuj, co Cię tu jeszcze trzyma ? Wszędzie czekają na Ciebie z otwartymi ramionami, kasa leży tam na ulicach itp.
Zwykły kawałek dwukolorowego materiału. Nic więcej
może dla ciebie ułomku
Kocham mój kraj i jak widzę coś takiego to pęka mi serce... Przez chwile myślałem, ze to jakiś skecz, ale oni tak na serio...
To chyba masz syndrom sztokholmski
Wiewór napisał/a:
Spróbuj, co Cię tu jeszcze trzyma ? Wszędzie czekają na Ciebie z otwartymi ramionami, kasa leży tam na ulicach itp.
Rodzina mnie trzyma.
Właśnie że trzeba ich jawnie nienawidzić, gardzić nimi i traktować podle, bo jak już kopyrtną to potem nie wypada.
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2020-05-12, 12:21 ]
Racja - poprawione
Trochę powinni potrenować do tego pocztu flagowego, to jest forma wyróżnienia a wzięli do tego totalnie gości nie przygotowanych
Właśnie trenują. Trening czyni mistrpza. Myślisz że hamburgery od razu są tacy wyczwiczeni?
Właśnie trenują. Trening czyni mistrpza. Myślisz że hamburgery od razu są tacy wyczwiczeni?
Nigdzie tego nie napisałem
Rodzina mnie trzyma.
Ja pierdolę, co to w ogóle za tłumaczenie? Śmieszni są ludzie, którzy ciągle biadolą i psioczą na własny kraj i naród.. jaki by nie był.., a nie wyjeżdżają. Zawsze znajdzie się wymówka żeby nie wyjechać. Rodzina, praca.. srututu. Jak jest tak źle komuś to zmiana kraju, w którym się mieszka, w 21 wieku, nie jest żadnym problemem. Ciekawe czy przy obiedzie z rodziną, na której tak Ci zależy też takie smuty gadasz o własnym kraju i naszym polskim "rozkwicie pod zaborami..". Jakaś dziwna, niezrozumiała tendencja..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów