Pojebało Cię??? Oni poniżej miliona nie podchodzą do tematu. To są drogie tematy...
10-20K to poziom radnego...
Pisałem o startupie, dlatego takie niskie stawki
Patriotyzm to choroba umysłowa. Zesrales się.
Dzięki temu, ze chorowali na to nasi dziadkowie możesz żyć w wolnym kraju, a nie jako podczłowiek pod butem obcokrajowca.
Wielka szkoda, że tylko wycierpiała a nie została przetrzebiona. Zwłaszcza ta część odpiwiedzialna za wysranie takiej spierdoliny jak ty.
Zdanie pryszczatego karalucha zapierdalającego za miskę ryżu
Hahaha jakie wzniosłe teksty jak u 12 letniego nacjonalisty.
Nie stawiaj znaku równości pomiędzy patriotyzmem a nacjonalizmem. Nacjonalizm to megalomania, a ja wcale nie uważam, ze Polska to najważniejszy kraj na świecie.
Twój mózg wpadł na to, ze patriotyzm to wymysł dzieci, tak? I taki Jan Karol Chodkiewicz, Tadeusz Kościuszko albo Władysław Sikorski to faceci o umysłach szczylów? Weź się jebnij w czoło, bo wydaje mi się, ze jesteś inteligentny, ale czasem jak coś pierdolniesz to ręce opadają...
Poświęcać się dla polityki hahahaha.
W którym miejscu wyczytałeś z moich wypowiedzi, ze poświęciłbym się dla polityki? Według ciebie patriotyzm = przynależność do partii politycznej? Kurwa, przecież nie można być aż tak tępym... Jaja se robisz?
PS. A z tą korporacją jako szczytem osiągnięcia życiowego to tylko rozśmieszasz normalnych ludzi.
I znów - gdzie wyczytałeś, ze osiągnąłem szczyt kariery zawodowej? Przecież moja wypowiedzią chciałem tylko pokazać, ze patriotą nie musi być tylko sebiks na zasiłku. A bycie managerem w korporacji to zwykły punkt, w którym teraz się znajduję, bo niedługo startuje z własną firmą. Ale spoko - to nie pierwszy raz, gdy kiedy po prostu mowie czym się zajmuje, to szczury, których boli ze są szczurami, podnoszą lament, ze się chwalę
Rodzina mnie trzyma.
jasne, już to widzę że masz rodzinę
przegrywy są przegrywami bo są samotni, a ty jesteś schematem
Jeżeli nie potrafisz pojąć tego czym jest symbolika to powinieneś się po prostu nie wypowiadać. Dama z łasiczką to też tylko kawałek płótna a jednak ma wartość kulturową a jeżeli mówimy o symbolach narodowych to tym bardziej powinniśmy je szanować.
Ja nie mam żadnych problemów z wyjątkiem tego , że za zniszczenie kawałka materiału , który z jakiegokolwiek powodu ma dla Ciebie znaczenie mogę pójść do pierdla.
Ja nie mam żadnych problemów z wyjątkiem tego , że za zniszczenie kawałka materiału , który z jakiegokolwiek powodu ma dla Ciebie znaczenie mogę pójść do pierdla.
Ale ktoś Ci każe go niszczyć? Jeśli zrobisz to przypadkowo, to sędziowie Cie uniewinnią, to nie Paździochy ze wsi. W końcu trzeba coś sobą reprezentować, żeby zostać sędzią, prawda? Ale tak szczerze - jaki procentowo jest udział przypadkowych zniszczeń flagi w sprawach o zniszczenie tejże ogółem? Nie sądzisz, ze zdecydowana większość (jeśli nie wszystkie) tych spraw to działanie z premedytacją? Ty myślisz, ze życie to przedszkole i powiedzmy oplujesz i spalisz flagę, a potem cudownie się wybronisz w sądzie i powiesz, ze to przypadkiem?
Dzięki temu, ze chorowali na to nasi dziadkowie możesz żyć w wolnym kraju, a nie jako podczłowiek pod butem obcokrajowca.
Gdyby mój dziadek nie wierzył w te całe patriotyczne pierdolenie to czerwone kurwy by nie ograbiły nas z 212 hektarów ziemi, dworu i masy majątku plus koni, powozów itd. Dzieł sztuki. Złota. Nie! Za wszystko by musieli zapłacić po cenie rynkowej, a mój ojciec i dziadek by mieszkali w Szwajcarii. Ale nie kurwa, musiał zostać bo ojczyzna potrzebuje! A chwile potem komuchy nic mu nie pomogły gdy on projektował FSO I inne takie propagandowe dzieła, a gruźlica zrelala mu płuca. Chuj ich obchodziło ile stracił, jak cierpiał. Do dziś nie odzyskaliśmy złamanego grosza za nic. ZA NIC. Bezprawnie zrabowane, odebrane rękami armi czerwonej. Mój drugi dziadek był pilotem, w 1939 próbował co mógł by bronić tego śmiesznego kraju, ale jak sprzęt z dupy to i efekty. P11 coś ci mówi? Takim to wynalazkiem latał. Zestrzelony, potem cudem uniknął sowieckiej niewoli i rozstrzelania w Katyniu. Cudem. Zwieli z dowódca w ostatniej chwili. Po wojnie miał UB i SB na głowie. Aż zmarł na raka płuc w latach 60-tych... najlepsze ze najbardziej gnębił go pewien ubecki skurwiel, niejaki Kaczyński. Tylko Rajmund...
Wiec proszę nie pierdol mi takich głodnych kawałków. Moje dzieci nawet po polsku nie będą mówić. Pierdole.
Rodzina mnie trzyma.
Rodzina Cię trzyma? To bierz ją i wyjeżdżaj za granicę. To nie jest trudne, wielu ludzi tak zrobiło. Trzeba tylko się odważyć, a nie pierdolić głupoty.
Gdyby mój dziadek nie wierzył w te całe patriotyczne pierdolenie to czerwone kurwy by nie ograbiły nas z 212 hektarów ziemi, dworu i masy majątku plus koni, powozów itd. Dzieł sztuki. Złota. Nie! Za wszystko by musieli zapłacić po cenie rynkowej, a mój ojciec i dziadek by mieszkali w Szwajcarii. Ale nie kurwa, musiał zostać bo ojczyzna potrzebuje! A chwile potem komuchy nic mu nie pomogły gdy on projektował FSO I inne takie propagandowe dzieła, a gruźlica zrelala mu płuca. Chuj ich obchodziło ile stracił, jak cierpiał. Do dziś nie odzyskaliśmy złamanego grosza za nic. ZA NIC. Bezprawnie zrabowane, odebrane rękami armi czerwonej. Mój drugi dziadek był pilotem, w 1939 próbował co mógł by bronić tego śmiesznego kraju, ale jak sprzęt z dupy to i efekty. P11 coś ci mówi? Takim to wynalazkiem latał. Zestrzelony, potem cudem uniknął sowieckiej niewoli i rozstrzelania w Katyniu. Cudem. Zwieli z dowódca w ostatniej chwili. Po wojnie miał UB i SB na głowie. Aż zmarł na raka płuc w latach 60-tych... najlepsze ze najbardziej gnębił go pewien ubecki skurwiel, niejaki Kaczyński. Tylko Rajmund...
Wiec proszę nie pierdol mi takich głodnych kawałków. Moje dzieci nawet po polsku nie będą mówić. Pierdole.
Oczywiście ubolewam nad niesprawiedliwością, jaka dotknęła Twoja rodzinę, ale nikt nie powiedział, że bycie patriotą i czasy wojenne to sielanka. Podczas wojny wszelkie tragedie spotykają zarówno patriotów, jak i nie-patriotów mówiących, ze pierdolą walkę i chowają się po kanałach czy lasach z rodzinami jedząc śmieci i ważąc 45 kg.
Myślę, ze lepiej jest żyć w swoim suwerennym kraju nawet biedniej, niż u Niemca jako podczłowiek, ale zarabiając trochę więcej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów