18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Michster 2012-09-11, 0:02
A owszem, przyda się, nigdy nie ogarniałem tych królów, dzięki
Zgłoś
j................x 2012-09-11, 0:51 7
szczerze to mało tych ciekawostek np. Jadwiga próbowała się przerąbać siekierą przez bramę Wawelu żeby uciec z Habsburgiem z którym była zaręczona, pominę tu parę oślepieni kastracji i innych ciekawych zdażeń
Zgłoś
Radysh 2012-09-11, 2:12
Tego mnie uczyli w 1990 r. W "podstawówce". Teraz ksiądz proboszcz, kamerdyner Bram Watykańskich urwie ci łeb za te fakty. Katechetę przegna do kopania garażu podziemnego, jeśli słowem o tym wspomni
Zgłoś
se7en 2012-09-11, 6:59 1
Przynajmniej czegoś nauczy tutejszą gimbazę ale znając życie wyłączą po przeczytaniu pierwszej informacji.
A jeśli o mnie chodzi to coraz częściej zastanawiam się czy by nie zrobić działu "Sadistic uczy i bawi"
Zgłoś
deniZ 2012-09-11, 8:27 3
2012 - Tusk posuwa Merkel
2013 - Tusk zostaje komisarzem UE, a Polska znika z map...
Zgłoś
yasioo83 2012-09-11, 10:50 61
Jeśli Poczet Królów Polski to tylko w takiej wersji:
Zgłoś
K................n 2012-09-11, 11:34
Polecam książki Jasienicy, tam to dopiero są pikantne szczegóły z życia wczesnych władców Polski
Zgłoś
blaszanykaszel 2012-09-11, 12:32
@yasioo83 uprzedziłeś mnie
Zgłoś
a................0 2012-09-11, 12:37
Dałem do ulubionych, ale piwa nie będzie - za szybko to kurwa leci!
Zgłoś
Voltron 2012-09-11, 12:52
deniZ napisał/a:

Polska znika z map...

wypluj te slowa durniu
Zgłoś
coolfon 2012-09-11, 13:04
troszeczke to chujowe jest.
podobno pomiędzy mieszkiem II a Kaziem Odnowicielem był jeszcze jeden król, Boleław miał na imię
Bolesław Śmiały był zoofilem
Walezy był pedałem
władysław IV miał być carem rosji, Żółkiewski mi załatwił
Jan Kazimierz był kardynałem
Michał Korybut Wiśniowiecki dostał sraczki i umarł
Sobieski musił po drabinie na konia siadać....
tyle z pamięci...
Zgłoś
x................s 2012-09-11, 13:25
ciekawe, ostatni należał do loży masońskiej i nagle rozbiory ;d
Zgłoś
f................8 2012-09-11, 13:33
Kawał dobrej roboty z tym filmikiem,ale aż żal patrzeć kiedy się pomyśli,że teraz rządzą nami idioci,którzy Polskę mają za nic i sprzedają ja na lewo i na prawo,raz UNII raz USRAELOWI.
Zgłoś
marcinsud 2012-09-11, 14:21
@xts Ciekawe Piłsudski też był masonem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem