Fart, że trafił na młode osobniki, bo naparzanki z tymi gangusami to australijska codzienność.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
Fart, że trafił na młode osobniki, bo naparzanki z tymi gangusami to australijska codzienność.
chuj z kangurami.powiedzcie mi dlaczego na środku pustkowia jest droga dookoła betonowego placyku.
ja obstawiam że to jakiś ukryty silos z rakietą nuklearną.
ja obstawiam że to jakiś ukryty silos z rakietą nuklearną.
@jbone A może to punkt orientacyjny do lądowania spadochroniarzy i innych samobójców?
Aborygeni tresują kangury by te atakowały białych.
Najprawdziwsza prawda
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Najprawdziwsza prawda
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Jaka codzienność... Jestem aktualnie w au i codzienność jest taka że leżą przy drodze rozjebane a jak spotkasz go na plaży czy e lesie olewa ludzi i spierdala
Tylko taki stereotyp nic więcej. Zdarzy się raz na jakiś czas spotkanie ale nic więcej pająki spierdala ja węży prawie nie widziałem kangur ucieka itp
PonySona napisał/a:
Czyli tam rzeczywiście wszystko chce cię zabić.
Tylko taki stereotyp nic więcej. Zdarzy się raz na jakiś czas spotkanie ale nic więcej pająki spierdala ja węży prawie nie widziałem kangur ucieka itp
Ho na solo kutasiarzu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów