📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
"Ale czy marychułana jest z konopi?!"
po chooj ta nuta zagłuszająca wszystko
piepszona muzyka polowe przez nia nie slychac po chuj ktos dodawal ten zjebany kawalek zal
Moim zdaniem zdecydowanie za cicho był grany podkład. Zdecydowanie za cicho !!!
Jeśli on jest smieszny, to moje żelazko jest zawodowym komikiem...
ps. był premierem, gówno zrobił... a bedac prezydentem czyli bedac wladza wykonawcza bedzie robil na przekor platformie i odrzucal wszystkie ustawy.. "monopol wladzy jest zly dla demokracji" - za to jak pis mial premiera i prezydenta bylo ok?
ps. był premierem, gówno zrobił... a bedac prezydentem czyli bedac wladza wykonawcza bedzie robil na przekor platformie i odrzucal wszystkie ustawy.. "monopol wladzy jest zly dla demokracji" - za to jak pis mial premiera i prezydenta bylo ok?
lepszy on niż komorowski.
Może jeszcze ktoś napisze, że podkład jest za głośno i nic nie słychać? Bo po kilka razy na stronie komentarzy to za mało. Och już widzę, te następne złośliwe komentarze pod moim, że podkład jest za głośno.
I tak wole jego od komorowskiego, ktory kojarze mi sie tylko ze wsią.
Dowcipy ma prawie jak nasz Papa...
Akurat od tego żałosnego Johna Cleese'a każdy jest śmieszniejszy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów