📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
... jak to można porównywać do Monty'ego ? to ze jest strasznym wieśniakiem nie oznacza ze ma genialne poczucie humoru John'a Cleese'a . Cóż zakatowałbym go z miłą chęcią jak rycerze którzy mówią NI.
Świetne, kolejny powód na to by głosować na Jarosława Kaczyńskiego. Obrońcy Polskości i wartości katolickich.
a bronek głosował przeciwko 80 milionom na szklankę mleka dla każdego dziecka.
Mini kampania wyborcza dla Jarka. Smutny i pogrążony w żałobie już się przejadł, teraz taka mała reaktywacja ta?
muzyk napisał/a:
... jak to można porównywać do Monty'ego ? to ze jest strasznym wieśniakiem nie oznacza ze ma genialne poczucie humoru John'a Cleese'a . Cóż zakatowałbym go z miłą chęcią jak rycerze którzy mówią NI.
ej muzyk nie bulwersuj się tak bo beda problemy z erekcja
Tylko mnie wkurwia ta muzyka w tle przez która prawie nic nie słychać ?
Odpowiedni człowiek na odpowiednim portalu, a jego dowcipem rodzice będą straszyć niegrzeczne dzieci
Jaruś na prezydenta? No cholera, nawet tak żartować to strach ;OO
@up "wchodzil w d, a nie o ludzi sie upomial" wypowiedz za piwo czy go ktos lubi czy nie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów