Czy wiesz, że twoje poczucie humoru wiele mówi o budowie twojego organizmu? Na przykład jeżeli śmieszą cię polskie kabarety to znaczy, że twój mózg zbudowany jest wyłącznie z wody.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Jeżeli kogoś śmieszą żarty użytkownika FosterThePeople to najwidoczniej jego mózg zbudowany jest wyłącznie z gówna.
Taka niestety prawda, dzisiejsze kabarety to dno dla ćwierćinteligentów, oglądnijcie skecze np Jana Pietrzaka, przecież to poziom sam w sobie.
Łowcy kropka b, udawanie niedorozwiniętych szczytem ich twórczości scenicznej
Kabarety idą drogą telewizji - szybko i łatwo.
Co do KMN to najlepsze skecze mieli w okolicach 2000 ( +/- parę lat według gustu) gdy robili jeszcze pod tematy a nie pod publikę i śmiech z taśmy choć i ostatnio im się fajny udał skecz (Rozmowy przy psie - Kabaret Moralnego Niepokoju)
Co do KMN to najlepsze skecze mieli w okolicach 2000 ( +/- parę lat według gustu) gdy robili jeszcze pod tematy a nie pod publikę i śmiech z taśmy choć i ostatnio im się fajny udał skecz (Rozmowy przy psie - Kabaret Moralnego Niepokoju)
Kabarety mnie wkurwiają, bo 90% z nich kręci się wokół jednego tematu - polityki. No kurwa
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Kabarety mnie wkurwiają, bo 90% z nich kręci się wokół jednego tematu - polityki. No kurwa
A mnie wkurwiają te, które używają wulgaryzmów by być zabawnym.
Tzn. Przez pół skeczu ludzie siedzą niemalże cicho jak mysz pod miotłą, no to w skeczu pada "kurwa", i już cała sala "łahahaha, jaki zajebisty kabaret!" No kurwa...
Nie wiem co jest zabawnego w tych kabaretach, kiedyś może KMN miał dobre skecze, albo słynny skecz Tofik kabaretu Ani Mru Mru to jeszcze wywołuje uśmiech na twarzy ale teraz to jest żenada. Tym ludziom co siedzą na widowni to chyba coś podawają przed występem żeby się śmiali z tego gówna, albo im dopłacają za bilety. Wczoraj miałem zajebisty humor, puściłem kabaret na polsacie a po 20 minutach już miałem tak spierdolony nastrój że musiałem przełączyć, mógłbym każdy kabaret wypunktować za ich chujowe cechy i skecze ale nie zrobię tego, bo wiem ile ci kabaretowcy muszą ćwiczyć mowę ciała, dykcję, emisję głosu by ludzie zwracali na nich uwagę, robią z tego dobry hajs i są znani, ale skecze mają zjebane.
3 sprawy:
- Skoro się nie podoba to po co oglądasz?
- Mnie polskie kabarety śmieszą - z czegoś śmiać się trzeba.
- Nie ma piwa.
- Skoro się nie podoba to po co oglądasz?
- Mnie polskie kabarety śmieszą - z czegoś śmiać się trzeba.
- Nie ma piwa.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów