18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pedator 2022-09-30, 10:35 6
To jest chichot historii. Sami sprowadzili te zwierzęta z afryki a teraz musza pracować na ich socjal.
Zgłoś
Baronessa 2022-09-30, 11:33
A wystarczył sparta kick na ryj karlicy...
Zgłoś
PabloSkills 2022-09-30, 11:42
W latach '1890 robiłyby swietną karierę na preriach Północnej Ameryki.
Zgłoś
baronturbina 2022-09-30, 13:49 1
Mała mogła wezwać wsparcie:

Zgłoś
Anal_Intruder_69 2022-09-30, 13:54 3
Co oni mają z tymi perukami. Łeb paskudny na zero prawie i peruka. Chodzi o kamuflaż, żeby nikt ich nie rozpoznał po kradzieży, czy co?
Zgłoś
Cipczan 2022-09-30, 14:18 3
Ale w cyrku mniej śmierdzi.
Zgłoś
rostyty45 2022-09-30, 16:43
To Kaczyński z Tuskiem?
Zgłoś
Kici-Kici 2022-09-30, 16:54 2
kumpel zamówił kiedyś murzynkę z agencji i jak była ruchana od tyłu to też jej peruka spadła
Zgłoś
Anal_Intruder_69 napisał/a:

Co oni mają z tymi perukami. Łeb paskudny na zero prawie i peruka. Chodzi o kamuflaż, żeby nikt ich nie rozpoznał po kradzieży, czy co?

Bo te wynalazki mają tak zjebane geny że nie chcą im włosy normalnie rosnąć tylko od razu na watę strzelniczą się replikują
Zgłoś
panar3 2022-09-30, 18:05
Szarpanina tłustej gorylicy olbrzymiej z tłustą szympansicą karłowatą - jebane zoo. Nie daję piwa bo mnie to obrzydza.
Zgłoś
tomashm 2022-09-30, 18:57 1
Napierdalanie się z karłem/karlicą to jest chory układ LOSE/LOSE. Wygrasz jesteś gierojem, który spuścił wpierdol lżejszemu/mniejszemu. Przegrasz - jesteś pizda co nie dała rady osobnikowi nikczemnego wzrostu. Nie to co sex z karlicami, zwłaszcza dojrzałymi o orientacji bi.

Polecam.
Zgłoś
wlazidup-Krzysztof 2022-09-30, 19:10 1
niech czarni zabiją Żydów z USraela
Zgłoś
Wombat212 2022-09-30, 20:41 1
Pierdolone małpy i te ich doklejane włosy w celu nieudscznego udawania człowieka.
Zgłoś
DonKutassinio 2022-09-30, 21:05 1
Powiem wam, że kurwa jankesi błąd taktyczny zrobili z tymi murzynami. Mogli zamiast nich zatrudnić za parę centów Polaków z Sosnowca albo podlasia czy innych Ukraińców i też mieliby plantacje ogarnięte, a problemów społecznych zero.

Piszę raz i nie wracam, chuj mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów