Wkurzony rolnik
Wkurzony rolnik
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Popieram rolników!
Uważam, że unia europejska powinna być zniszczona.
ja nie mogę, pod tym postem piwka daje gimba, tak gimba,
to pokolenie zmanipulowanych tłuków, wgapionych w srajtoka, bo
może unia ostatnio daje d., ale jak jej nie będzie to co,
ruski mir..........debile , weźcie zacznijcie myśleć
i weźcie sie do jakiejś roboty, najlepiej fizycznej,
wtedy , dużo więcej zrozumiecie
Rudego na taczkę załadować i wywieźć na gnój
Swojego starego i stara wywieź już kurwa zapomniałeś jak na kurwe mordercę brata głosowali debile rolasy 4 i 8 lat temu
Bo Tfusk to niemiecki agent
A jarek morderca brata I 96 osób!!!
Nasze było jeszcze gorsze, ale przynajmniej było nasze.
Bracia przyjaciele byli na wschodzie, a nie daleko za oceanem.
RWPG było dobre, a złe EWG chciało nas podbić.
Broniliśmy się za pomocą UW przed drapieżnym NATO.
Tak dobrze nam to szło, że pragniemy wrócić do systemu, w którym czuliśmy się najlepiej.
I to nic, że przekonała do takiego stanu nasze społeczeństwo russka agentura, tym bardziej że to nieprawda i prawie wcale nie padało toówiłem ja Jarząbek trener trzeciej klasy...
jak na razie to widze zlot pisowców
Rolnicy placą KRUS a nie ZUS, znacznie nizszy. mieli czas na protesty. a teraz kurwa morda w kubeł i do traktorów za milion
orać glebe.
"Za chwilę odbędzie się tutaj zlot obrońców volksdojcza tyfuska "
jak na razie to widze zlot pisowców
Rolnicy placą KRUS a nie ZUS, znacznie nizszy. mieli czas na protesty. a teraz kurwa morda w kubeł i do traktorów za milion
orać glebe.
To chyba nastoletni fani Konfy i tych jawnych ruskich agentów Brauna, Korwina, Olszańskiego, albo podobnych pojebów.
A co do traktorów, widzę teraz na polach trochę Ursusów i podobnego starego sprzętu. Na protestach takich nie było, ale same wypasy po milion sztuka. Czyli protestują najbogatsi, którzy chcą być jeszcze bogatsi naszym kosztem. Chuj im w dupę.
Wiem jedno że jeśli teraz za czasu przynajmniej mentalnie się nie zsolidaryzujemy z tkanką której na czymś jeszcze zależy (również z tym indywidualnym przypadkiem- tym właśnie przedstawionym na filmie rolnikiem) to bądźcie pewni, biorąc pod uwagę wszystko co się dzieje od plandemii --> bez tej solidarności rząd wydyma nas jak jeszcze nigdy dotąd a rolnicy będą po prostu pierwsi.
Dlatego piszę: pokój temu chlopowi, to jest męska rzecz, by wyznaczać granicę przyzwoitości. Granice tego chłopa zostały przekroczone widocznie co pchnęło go do takiej akcji. Smutne że poniesie za to zapewne niewspółmierne konsekwencje.
Pierdolisz koleś. Jeżeli jego granice zostały przekraczane to miał 8 lat na wysypywanie gówna. A jednak wyszedł teraz, bo był/jest opłacany przez sowietów, a Polacy w ostatnich wyborach odsunęli od władzy sowiecką agenturę. Przewrót i wprowadzenie prosowieckiego reżimu się nie udało, więc radziecko-watykańska agentura musi posuwać się do bardziej radykalnych akcji.
Dodam jeszcze, że jak zdrajca Donland Tfusk ostrzegał bodajże w czerwcu 2022 że będzie problem ze zbożem z Ukrainy, to ówczesny premier zdrajca Matołusz Zmorawiecki beształ go od ruskich onuc (że powtarza w ślad za rosyjską propagandą).
Dzięki, fajnie że jakieś nazwisko pada, ale to nadal są plotki i żadnych konkretów. Chciałbym zobaczyć konkretne głosowanie nad konkretną ustawą, bo wiesz podejrzewam, że całe PiS+PO się pod tym podpisało.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów