Wkurzony rolnik
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Wkurzony rolnik
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Popieram rolników!
Uważam, że unia europejska powinna być zniszczona.
Veni_Vidi napisał/a:
Popieram rolników!
idz pierdol te wypociny na kremlu
Rudego na taczkę załadować i wywieźć na gnój
Sadistic przypomina mi trochę unie, tam ogranicza się swobody - tutaj zaczynanie zdania od capslocka (tak mi wygodniej!) zamiast shiftu, tfu na te komunę
Veni_Vidi napisał/a:
Popieram rolników!
Unia jako unia, byłaby dobra, ale to co jest obecnie, czyli ZSRE, powinno zostać rozjebane doszczętnie.
Tego ochroniarza można skopać. On nie ma żadnych praw!!
Ten ochroniarz jaki zestresowany haha. Jako znawca tematu mam wrażenie że Pan ochroniarz pomieszał kolejność czynności i użył bezpodstawnie środków przymusu bezpośredniego nieadekwatnie do zaistniałej sytuacji. Powinien się przedstawić lub chociaż wydać polecenie danego zachowania zanim dotknął rolnika. Nieprawidłowe wykonanie czynności plus nieadekwatne do sytuacji zastosowanie środka przymusu w postaci gazu oraz panika i chaotyczne działanie jakby terroryste zatrzymywał.
Powinna być rozmowa dyscyplinarna z przełożonym, adnotacja w papierach i skierowanie na kurs doszkalający.
Powinna być rozmowa dyscyplinarna z przełożonym, adnotacja w papierach i skierowanie na kurs doszkalający.
r061071 napisał/a:
idz pierdol te wypociny na kremlu
Kreml akurat ma tylu opłaconych europosłów że nie wiadomo w którą stronę te wypociny pierdolić. Myślisz kto te zielone łady i inne chujstwa wprowadza, sama Europa sobie kłody pod nogi podkłada? Zobacz na "rozwój" gospodarczy głównych państw europejskich. Nie zdziwiłbym się gdyby te wszystkie proekologiczne organizacje miały prawie same rosyjskie przelewy.
Wiem jedno że jeśli teraz za czasu przynajmniej mentalnie się nie zsolidaryzujemy z tkanką której na czymś jeszcze zależy (również z tym indywidualnym przypadkiem- tym właśnie przedstawionym na filmie rolnikiem) to bądźcie pewni, biorąc pod uwagę wszystko co się dzieje od plandemii --> bez tej solidarności rząd wydyma nas jak jeszcze nigdy dotąd a rolnicy będą po prostu pierwsi.
Dlatego piszę: pokój temu chlopowi, to jest męska rzecz, by wyznaczać granicę przyzwoitości. Granice tego chłopa zostały przekroczone widocznie co pchnęło go do takiej akcji. Smutne że poniesie za to zapewne niewspółmierne konsekwencje.
Dlatego piszę: pokój temu chlopowi, to jest męska rzecz, by wyznaczać granicę przyzwoitości. Granice tego chłopa zostały przekroczone widocznie co pchnęło go do takiej akcji. Smutne że poniesie za to zapewne niewspółmierne konsekwencje.
Rolnicy są jak Zełeński czy jak mu tam. Jak unia daje to DEJ DEJ DEJ DAJ DAJ DAJ, ale jak chce coś w zamian to JAK TO TAK KURWA PRZECIEŻ MI SIĘ NALEŻY UNIA ZŁA JAK ONA CZEGOŚ MOŻE ŻĄDAĆ. Był węgiel po 3 tysiące to rolnicy zboże techniczne sprzedawali za 1500zł+ i taniej nie chcieli sprzedać gdzie wcześniej za 400-600zł sprzedawali. A teraz hur dur, jebani hipokryci. Jeśli się im nie opłaca zboża uprawiać to przecież można się przerzucić na tytoń, konopie albo warzywa, NO ALE NIE LEPIEJ KURWA NARZEKAĆ, szkoda że jak dotacje i pożyczki w milionach dostawali to wszystko było git. Jebańce co mają 5-10 hektarów i od lat są w stagnacji i zysków nie inwestowali tylko rozpierdalali :]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów