18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fargariel 2016-09-15, 13:33 2
A nie trzeba było jeszcze popatrzeć jak koleś nie ogarnia? :/
Zgłoś
_................_ 2016-09-15, 13:34 1
zjebałeś akcję, trzeba było kręcić dalej
Zgłoś
nowynick 2016-09-15, 13:42 14
na chuj włączasz kierunkowskaz przed rondem?
Zgłoś
~PowerBoBass 2016-09-15, 14:50 79
nowynick napisał/a:

na chuj włączasz kierunkowskaz przed rondem?

Żeby jeden cep z drugim wiedzieli, w którą stronę jadę. Jest to ukłon w stronę innych kierowców, by mogli wcześniej przewidzieć moje zachowanie na rondzie i sami efektywniej je pokonać. Jeszcze jakieś durne pytania?
Zgłoś
Antek01 2016-09-15, 15:02 18
Jeszcze zjeżdżając pierwszym zjazdem, można włączyć ten kierunek przed wjazdem na rondo, ale kurwica człowieka łapie, jak cymbał jeden z drugim włącza na rondzie kierunek w lewo, a przy zjeździe już w prawo nie włączy.
Zgłoś
~Velture 2016-09-15, 15:20 14
Cytat:

Jeszcze jakieś durne pytania?

Tak. Na chuj włączasz kierunkowskaz przed rondem?

Zawsze się zastanawiałem skąd ludzie co dopierdalają na rondach lewy kierunkowskaz albo kierunkowskaz przez rondem biorą prawa jazdy.
Jakieś promocje w czipsach były czy może konkurs radia zet albo prawko za lodzika?
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2016-09-15, 15:44 2
PowerboBass napisał/a:

Żeby jeden cep z drugim wiedzieli, w którą stronę jadę. Jest to ukłon w stronę innych kierowców, by mogli wcześniej przewidzieć moje zachowanie na rondzie i sami efektywniej je pokonać. Jeszcze jakieś durne pytania?

No napisz jeszcze miszczu kierownicy, który przepis nakazuje tak robić.
Zgłoś
motci 2016-09-15, 16:25 150
@up jaki przepis Ty jebany debilu. Czytałeś co napisał? 'UKŁON W STRONE INNYCH KIEROWCÓW" taka jebana uprzejmość, coś czego kodeks nie reguluje. Jak nie jest napisane albo tatuś nie podpowie to juz sam nie wpadniesz na coś co ułatwi życie komuś innemu?
Zgłoś
KrisCFC 2016-09-15, 17:18 2
Trzeba było w niego wpierdolić, wpadłaby Ci łatwa kasa.
Zgłoś
~PowerBoBass 2016-09-15, 18:39 5
KlinikaAborcyjna napisał/a:

No napisz jeszcze miszczu kierownicy, który przepis nakazuje tak robić.

Mam lepszy pomysł, Ty podaj przepis, który stosujesz odnośnie kierunkowskazów na rondzie. Z kolegą Velture poszukajcie razem Tylko się nie zdziwcie za bardzo.
Zgłoś
~Velture 2016-09-15, 19:43 7
PowerboBass napisał/a:

Mam lepszy pomysł, Ty podaj przepis, który stosujesz odnośnie kierunkowskazów na rondzie. Z kolegą Velture poszukajcie razem Tylko się nie zdziwcie za bardzo.

Chuja sobie poszukaj, ale widzę, że w awatarze znalazłeś.

Kierunkowskaz włączasz na rondzie ZJEŻDZAJĄC z ronda.

Jeśli się mylę twoim zdaniem to daj mi przepis który mówi o włączeniu kierunku lewego na rondzie albo kierunku przed rondem.

Pewnie jeszcze mi powiesz, że na każdym rondzie wewnętrznym pasem masz nakaz skrętu w lewo albo zawracania a tylko prawym możesz jechać na wprost i w prawo a nie wolno ci nim jechać w lewo.

Szach mat panie prawko za lodzika.

Jak nie znasz przepisów to szczym ryj bo zaraz zaczniesz pierdolić, że legalnie można ostrzegać przed drogówką mrugając światłami i jechać na światłach awaryjnych będąc holowanym - no bo przecież tak się przyjęło.

U ruskich normą jest jazda po chodniku (pozdrawiam stop cham) co nie zmienia faktu, że tego nie wolno.
Zgłoś
dumad 2016-09-15, 20:25 3
kurwa nie wiem już sam, ale mnie też uczyli na prawku żeby z kierunkami przez rondo zapierdalać
kiedyś zapytam psów jak spotkam

a najlepsze jest to że nie znam osoby, która jeździ przez rondo bez kierunków
nie to żebym się wpierdalał w waszą dyskusję ale skoro jeden twierdzi że nie trzeba a drugi że można
no to warto w sumie zapytać jakiegoś psa albo nauczyciela jazdy
a nie się kurwa od razu spinać panowie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem