Narodowości nie znam, choć podejrzewam...
Narodowości nie znam, choć podejrzewam...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-09-03, 18:57 ]
Pracuję w jednym z najdroższych apartamentowców w naszej części Europy. 20% najemców to ukry, głownie gówniarstwo. Rozbijają się Maybachami i Mclarenami z cycatymi kurwiszonami. Nóż się człowiekowi w kieszeni otwiera.
A co, żal dupę ściska złamasie, że obcokrajowiec bogatszy i fajne niunie rucha? Nie dla psa kiełbasa!
Tu pełno konfiarzy siedzi, co za wolny rynek daliby się pokroić, więc powinniście wiedzieć, że kapitalizm promuje zaradnych, a kto biedny, ten głupi. Prawda?
wyłącznie polskie szczekające kurwy
Nienawiść do Polski i Polaków to jest to co łączy każdego, kto wspiera ruSSkie gówno z UPAdlinu.
[ Dodano 2024-09-03, 22:22 ]
Nie mogę się doczekać jak będą napierdalać mocnych w gębie kozaków z Sadola. Zza ekraniku każdy się napina, ale w realu nie mielibyście szans. Nie wychodźcie lepiej ze swoich piwnic, to zbyt niebezpieczne...
W kółko piszesz to samo, ale w temacie gdzie jeden wyszedł z piwnicy i pierdolnął przez łeb samca i samicę bandery, to uznałeś, że opis jest nieprawdziwy. Nie każdy tylko szczeka w internecie, są też dobrzy ludzie, którzy biorą sprawy w swoje ręce.
Nienawiść do Polski i Polaków to jest to co łączy każdego, kto wspiera ruSSkie gówno z UPAdlinu.
W kółko piszesz to samo, ale w temacie gdzie jeden wyszedł z piwnicy i pierdolnął przez łeb samca i samicę bandery, to uznałeś, że opis jest nieprawdziwy. Nie każdy tylko szczeka w internecie, są też dobrzy ludzie, którzy biorą sprawy w swoje ręce.
Przecież czarna_pani próbowała opierdolić pałę banderowcowi, ale nawet on nie chciał. Stąd ta uparta chęć possania czarnego kutasa jakiemuś inżynierowi, ale na wczasy w Egipcie go nie stać Smutna historia, ale chuj z nim.
Jeszcze kilku podobnych zawodników tu siedzi, ale czarna_pani to klasa spierdolenia sama w sobie.
Jaką masz stawkę? Być może zbyt niską. Wiem, że stałych klientów warto mieć, ale nie przywiązuj się do jednego apartamentowca. Może spróbuj się jeszcze gdzieś ogłaszać, np. na Roksa albo Pukaczu...
Wyższą niż ty kiedykolwiek osiągniesz.
[ Dodano 2024-09-04, 09:21 ]
Nie mogę się doczekać jak będą napierdalać mocnych w gębie kozaków z Sadola. Zza ekraniku każdy się napina, ale w realu nie mielibyście szans. Nie wychodźcie lepiej ze swoich piwnic, to zbyt niebezpieczne...
A co, żal dupę ściska złamasie, że obcokrajowiec bogatszy i fajne niunie rucha? Nie dla psa kiełbasa!
Tu pełno konfiarzy siedzi, co za wolny rynek daliby się pokroić, więc powinniście wiedzieć, że kapitalizm promuje zaradnych, a kto biedny, ten głupi. Prawda?
Nie wiem za co dadzą sie kroic konfiarze. Złamasem to byłeś robiony stulejo. To nie są obcokrajowcy tylko ukrainskie kurwy. Dzieciaki ichniejszych oligarchów. Mają nas za nic a walczących za swoj kraj za głupich. Wypierdolić to całe towarzystwo. Zwłaszcza tych co nie pracują. A z ich autami powinno byc jak w Szwajcarii.
Nie wiem za co dadzą sie kroic konfiarze. Złamasem to byłeś robiony stulejo. To nie są obcokrajowcy tylko ukrainskie kurwy. Dzieciaki ichniejszych oligarchów. Mają nas za nic a walczących za swoj kraj za głupich. Wypierdolić to całe towarzystwo. Zwłaszcza tych co nie pracują. A z ich autami powinno byc jak w Szwajcarii.
Niektórych to kurwa nic nie zadowoli. Ukry na zasiłkach - źle. Bogate Ukry zostawiające w Polsce w chuj kasy, dzięki czemu masz zajebistą (jak twierdzisz) pracę - też źle.
Niektórych to kurwa nic nie zadowoli. Ukry na zasiłkach - źle. Bogate Ukry zostawiające w Polsce w chuj kasy, dzięki czemu masz zajebistą (jak twierdzisz) pracę - też źle.
Widać, że z wiochy nadajesz bo naprawdę chuj wiesz poza tym, że lubisz czarne i banderowskie pały.
Akurat tak się składa, że ukraińcy większość usług zlecają innym ukraińcom. Wiem dobrze bo znam kilka zakładów prowadzonych przez ukraińców i ich klientela to w 90% ich rodacy. Dodaj do tego nagminne walenie w chuja z fakturami i paragonami lub wprost prowadzenie działalności na czarno (zawieszona 10 miesięcy w roku) i wychodzi wielki chuj dla budżetu. Jedyni ukraińcy, którzy płacą takie podatki jak my to ci na UoP, a i tu często walą w chuja deklarując, że mają na utrzymaniu 5 osób i żebrzą w komisjach socjalnych o bezzwrotne zapomogi.
Tylko nie wyskakuj z zakupami w portugalskiej biedronce, niemieckim lidlu, szwedzkiej ikei, francuskim auchan itp, itd.
Powiedz mi w jakim kraju EU (poza pojebaną Polską) osoba spoza UE może wjechać i wwieść ze sobą milion euro w gotówce pod tylnym siedzeniem w samochodzie?
Takich przypadków było w chuj i trochę, ale na twoim zadupiu cisza i spokój albo znowu dobrze udajesz idiotę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów