📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pamiętam chemię w liceum... a byłem na profilu biol-chem.
Jak był jeden eksperyment na semestr to było dużo.
Niby w chuj odczynników i pracownie są w szkołach a ciągle pierdolenie, że hajsu nie ma i cała wiedza tylko teoretyczna.
Jak był jeden eksperyment na semestr to było dużo.
Niby w chuj odczynników i pracownie są w szkołach a ciągle pierdolenie, że hajsu nie ma i cała wiedza tylko teoretyczna.
^up bo do eksperymentu trzeba przygotować klasę, zadbać o podstawowe bezpieczeństwo, douczyć się co dokładnie się stanie i jak to zrobić. Myślisz że im się chce?
Ceramizer jakiś
Jedyne eksperymenty z chemii w szkole, jakie widziałem, to ekstrakcja kodeiny z tabletek przeciwbólowych.
bollol_stern napisał/a:
Jedyne eksperymenty z chemii w szkole, jakie widziałem, to ekstrakcja kodeiny z tabletek przeciwbólowych.
Ciężka sprawa. W chuj jebania się aby pozbyć się paracetamolu.
Zwrot "masz ognia?" nabiera nowego znaczenia.
A tymczasem w polskich szkołach na szafach leżą nieużywane, lub zepsute pomoce, których nie opłaca się naprawiać bo np. kosztują 1500zł i to za dużo na 15 klas mających fizykę, albo mają po 40 lat i swoje czasy świetności miały do lat 80tych
Łożeszty czarodzieje! Gdzie jest inkwizytor?! Dlaczego stos się jeszcze nie paly?
Podstawówka- na lekcji przyrody przez lata edukacji mimo że w gablotkach organy wypchane zwierzęta i szkielety kroiliśmy banana i odcinaliśmy kończyny pająkom.
Liceum na biologi raz w maturalnej mieliśmy eksperyment sprawdzaliśmy pod mikroskopem tkanki wieprzowych nerek wątroby i serca Fizyka do końca maturalnej żadnego eksperymentu żeby cos ciekawego na lekcji się zdażyło to nauczyciel musiał by chcieć ale po co...
Wszyscy wiedzą że polska ma jeden z najgorszych systemów edukacji ale jakby go zmienili to nauczycielom zapaliłaby się dupa bo wszyscy przestaliby znać powtarzny od 60lat program edukacji.
Liceum na biologi raz w maturalnej mieliśmy eksperyment sprawdzaliśmy pod mikroskopem tkanki wieprzowych nerek wątroby i serca Fizyka do końca maturalnej żadnego eksperymentu żeby cos ciekawego na lekcji się zdażyło to nauczyciel musiał by chcieć ale po co...
Wszyscy wiedzą że polska ma jeden z najgorszych systemów edukacji ale jakby go zmienili to nauczycielom zapaliłaby się dupa bo wszyscy przestaliby znać powtarzny od 60lat program edukacji.
Z takiego jednego eksperymentu jest się w stanie więcej wyciągnąć, niż z godzin teorii tłuczonej na zajęciach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów