18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Cytat:

51-letnia Alison Waldock z Cambridge, która przez pomyłkę podała muzułmańskiej dziewczynce wieprzowinę, została zwolniona z pracy. W jej obronie stanął Nigel Farage, lider jednej z politycznych partii Wielkiej Brytanii. - Zwolnienie jest oburzające - mówił.

Alison Waldock podała muzułmańskiej dziewczynie wieporzowinę (ITV)

Do zdarzenia doszło w szkole podstawowej Queen Edith w Cambridge. 51-letnia Alison Waldock wydawała tam posiłki przez 11 lat. Przez pomyłkę zaserwowała pieczeń wieprzową siedmioletniej muzułmance. Pomyłkę zauważyła jedna z nauczycielek i dziecko nie zjadło zakazanego mięsa. To jednak nie przeszkodziło rodzicom dziewczynki w złożeniu skargi na Waldock i została ona zwolniona z pracy.

W obronie zwolnionej kobiety stanął Nigel Farage, lider UKIP-u (Partia Niepodległości Zjednoczonego Królestwa), który nazwał jej zwolnienie oburzającym. - Wszyscy popełniamy błędy w pracy. Mogę wyobrazić sobie sytuację, w której wydajesz posiłek 250 dzieciom, jest głośno, czujesz na sobie presję i o pomyłkę wtedy nietrudno - bronił pracowniczki stołówki w telewizji ITV. - Alison straciła pracę dlatego, że jesteśmy w tym kraju mocno uczuleni, aby nie obrazić nikogo, a już w szczególności religii muzułmańskiej - dodawał.

W obronie kobiety stanął także Inayat Bunglawala, założyciel organizacji Muslims4UK, który uznał zwolnienie za "nadmierną reakcję". Skrytykował jednak Farage'a za to, że tak mocno zaangażował się w sprawę. - Jestem trochę zaniepokojony, że lider politycznej partii będzie dążył do tego, aby zrobić z tego dużą sprawę, choć ona wcale taka nie jest. To mały problem - dodawał gość telewizji ITV.

Więcej o sprawie przeczytasz na stronie metro.co.uk

źródło

Post mortem per rectum
Zgłoś
Jankes360 2013-08-02, 17:00
Problem odłożyć ten kawałek mięsa na bok talerza i zjeść resztę dania? W dupach się przewraca.
Zgłoś
papiez 2013-08-02, 17:04
kurwa a mi raz w Pizzy Hut debil zamiast dużej dał średnią, powinienem dokonać mordu rytualnego?
Zgłoś
brylant1412 2013-08-02, 17:44
jak mawia mój ojciec -nie chcieli żydzi manny niech jedzą gówno

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
lukas54 2013-08-02, 18:12
jak zwykle BongMan najlepszy komentarz ....kurwa
Zgłoś
bottlee 2013-08-02, 18:34 1
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Prosze dailymail.co.uk/news/article-2382881/Family-got-dinner-lady-fired-acci...
Zgłoś
Kseon09 2013-08-02, 18:47 3
Ja jeszcze wepchnąłbym temu dzieciakowi tą wieprzowinę w gardło i śmiejąc się patrzył jak się dławi próbując to wypluć

Chociaż stawiam że pewnie jako muzułmanka by się spaliła czy coś...
Zgłoś
dmnunited 2013-08-02, 19:35 2
co jak co, ale nie jedzenie jakiegoś rodzaju mięsa tylko z pobudek religijnych to pedalstwo i chuj.
Zgłoś
Plecionkarz 2013-08-02, 21:29 1
największy skandal i to na skalę europejską jest to że ich ktoś dokarmia
Zgłoś
tigerqaz 2013-08-02, 22:21 1
Wieprzowina u nich kanibalizm he he...

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
candystreet 2013-08-02, 23:09 1
Ja bym jej dał wybór albo wieprzowina albo kamienie xD
Zgłoś
Rafal1757 2013-08-02, 23:45 1
Zgłoś
eirelim 2013-08-03, 16:53
pierdolic muzulmanow u nich w kraju by w dupie mieli ze ty tego nie jesz a napewno juz nie oskarazli by jakiegos ciapatego ze ci cos zle podal, dokarmiaja ich i jeszcze muzulmanie wybredzaja niepodoba sie spierdalaj do siebie do kraju po co tu przyjechales
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów