Szkoda gadać.Ktoś tu naprawdę myśli że to nie jest wyreżyserowane? Telewizyjne gówno dla osób które w głowie mają gówno a na widok takiej wyreżyserowanej głupoty same się dowartościowują. Jeszcze kilkanaście lat temu oglądałem Discavery, TVN Turbo oraz muzyczny VH1 ale wszystko się spierdoliło. Od 9 lat nie oglądam TV i widząc moich kumpli z pracy którzy tv oglądają jestem spokojniejszy. Omijają mnie wszystkie głupie telewizyjne gównoburze przez które oni się często kłócą.
Przecież to jakiś kolejny wyreżyserowany program dla debili... Jeśli to łykacie wypierdolcie tv przez okno i zacznijcie myśleć...
Przecież to jakiś kolejny wyreżyserowany program dla debili... Jeśli to łykacie wypierdolcie tv przez okno i zacznijcie myśleć...