📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie, no kurwa!
Stanowczo sprzeciwiam się wrzucaniu tu murzyństwa i ich spierdolenia!
No chyba,że dostają wpierdol......tooo tak!
"Hottie","Goldie","New york"........soo sweet! Kurwa,kurwa,kurwa!
Stanowczo sprzeciwiam się wrzucaniu tu murzyństwa i ich spierdolenia!
No chyba,że dostają wpierdol......tooo tak!
"Hottie","Goldie","New york"........soo sweet! Kurwa,kurwa,kurwa!
dziękuje boże ze moja kobieta gotować potrafi bo bym ja napierdalał bez przerwy, a tak ma 3 razy w dniu przerwę od mojej pięści, no czasem 4
Czego wy chcecie, swiezutki kurczak z mikrofali, i o zdrowie zadbała bo z warzywami
Przecież to jakiś kolejny wyreżyserowany program dla debili... Jeśli to łykacie wypierdolcie tv przez okno i zacznijcie myśleć...
Może chociaż umie się ruchać, bo taki raper to pewnie się nie zniża do domowych obiadów,...
Ani to gotować nie umie, ani to wyruchać, a do tego pewnie na złodziejkę ten bezmózg też się nie nadaje... Jak ona przeżyła tyle lat w cywilizowanym świecie?! No chyba, że do programu została uprowadzona z rodzinnej wioski- jednak mogę się założyć, że współplemieńcy jej nie szukali, a po jej zniknięciu zrobili jedną wielką bibę
Wspólokatorka mojej dziewczyny kupowała surowe udka z kurczaka w biedronce, wyciagąła z opakowania obsypywała przyprawami, polewała olejem a potem na takim małym pseudo ruszcie metalowym ustawiała te pałeczki i wstawiała do mikrofali na najwyższą moc i tak je robiła przez jakies 15-20min. Parę miesięcy pozniej dowiedziałem się ze nabawiła się grzybicy układu pokarmowego ale chyba nigdy nie połączyła a+b dlaczego mogło się tak stać
Animal Planet ma swój sitcom?
Nie kurwa nie wierzę. Gotowe do jedzenia arbuzy rosną na drzewach, jedyne czego ich samice muszą się w życiu nauczyć to zrobienie pierdolonego kurczaka.
Ale żeby tak się zabierać do gotowania bez umycia rąk ?
Ktoś tu naprawdę myśli że to nie jest wyreżyserowane? Telewizyjne gówno dla osób które w głowie mają gówno a na widok takiej wyreżyserowanej głupoty same się dowartościowują. Jeszcze kilkanaście lat temu oglądałem Discavery, TVN Turbo oraz muzyczny VH1 ale wszystko się spierdoliło. Od 9 lat nie oglądam TV i widząc moich kumpli z pracy którzy tv oglądają jestem spokojniejszy. Omijają mnie wszystkie głupie telewizyjne gównoburze przez które oni się często kłócą.
Co to za gówno? Ten kurczak tez nieciekawy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów