18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Podatek bankowy.
lesiot • 2016-01-25, 18:36
Takim spotem PiS nas (a raczej was, bo naiwni którzy uwierzyli w tą paplaninę "ich" wybrali) czarował w październiku.

Zacznę, że ze spotu płynie sugestia (wprost nie skłamią) jakoby banki w ogóle nie płaciły państwu nic. Oczywiście inteligentny wie o co chodzi, a głupi uwierzy, że do tej pory banki nie płaciły podatków.

A drugi aspekt... to to przekonanie, że banki nie podniosą, opłat... a Morawiecki sugerował, że PKO BP z racji, że państwowy to już na pewno nie.

A jak jest naprawdę?
pikio.pl/kolejny-bank-podnosi-oplaty-klientom/

No i może teraz wypowiedzą się ci co jeszcze z miesiąc, dwa miesiące temu zarzucając mi, że opłaca mnie PO czy Petru za trollowanie, przekonywali, że to nie klienci zapłacą, że konkurencja jest i banki nie podniosą opłat.

Czy macie jeszcze jakieś wątpliwości? Jeszcze nie widzicie, że PiS obciąża zwykłych obywateli?
W tej chwili nie ma już absolutnie żadnych wątpliwości, z czyjej kieszeni wyciągnie się kasę, na podatek bankowy - to było pewne od początku.
Nawet reklamowany przez ministra finansów PKO BP podwyższył opłaty.

Może przytoczycie teraz argumenty, że za podatek od wszystkich sklepów i tylko polskich sklepów internetowych, nie zapłacą zwykli obywatele?

Nie macie dziś argumentów? Okazuje się, że to ja miałem rację? Patrzcie, a nie jestem ani wróżbitą, ani prorokiem...
Widzicie wystarczy myśleć i zastanowić się, a nie tylko powtarzać to co partia każe.

PiS i PO to jedno zło!!! Z zapowiadanej dobrej zmiany, została już tylko zmiana... i to na gorsze.

Gada kobita, że przeciętny Polak za obsługę konta płaci tak dużo.. a dzięki niej i Kaczyńskiemu będzie płacił jeszcze więcej!!!
Zgłoś
AgentGrzesiek 2016-01-25, 19:04
lesiot napisał/a:

przekonywali, że to nie klienci zapłacą, że konkurencja jest i banki nie podniosą opłat.

czy wszystkie banki podniosły opłaty????
Oczywiście nie
Wiec może zadziałać konkurencja bo ludzie przeniosą się to tych nielicznych, a choćby i jednego
a teraz wypierdalaj PŁATNY TROLLU
co za dużo to nie zdrowo !!!!
Zgłoś
lesiot 2016-01-25, 19:26
AgentGrzesiek napisał/a:

czy wszystkie banki podniosły opłaty????

A czy już obowiązuje podatek?
Jeszcze mają czas...
Te co nie podniosły, to zagraniczne, albo i tak już drogie... więc jakbyś mundrusiu nie kombinował i nie manipulował tutaj na zlecenie prezesa to tak obywatele już płacą za koncert życzeń PiSu.

Wiem, że do Twojej główki nie dotarło... ale bank w którym 30% udziałów ma państwo (PiS obecnie) podniósł marżę... więc o czym to świadczy tępa główko.

AgentGrzesiek napisał/a:

a teraz wypierdalaj

A za takie rzeczy ostrzeżenie powinno być...

AgentGrzesiek napisał/a:

PŁATNY TROLLU

Koronny argument PiSowskiego ratlerka... jak nie wiem co napisać, na wszelki wypadek napiszę, że ktoś jest trollem i to opłacanym przez zdrajców.

AgentGrzesiek napisał/a:

co za dużo to nie zdrowo !!!!

Czekaj dalej z wypiętymi pośladami (możesz też na kolanach)... jeszcze PiS nie raz Cię wydyma i z pieniędzmi z zębach do banku będziesz szedł czy do marketu, złożyć się na PiSowskie podatki.
Zgłoś
BialyNigger 2016-01-25, 23:28
Banki silne, o dużym zapleczy finansowym sobie poradzą. Słabe banki nie, a co za tym idzie trzeba będzie do nich dopłacać. Polskie banki to w zasadzie same słabe z jednym wyjątkiem...

AgentGrzesiek napisał/a:

Wiec może zadziałać konkurencja...

Konkurencja... Z jednej strony premier mówi, że konkurencji nie ma bo banki podwyższają opłaty wtedy jak mogą bez względu na swoją pozycję na rynku. Z drugiej strony pisiak krzyczy o tym, że konkurencja dopiero powstanie...

Król Lewackiej myśli i równości społecznych.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów