Polecam ogólnie cały cykl filmów Cejrowskiego- To mnie wkurza - mądrze gada!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No to zaczęła się fala i moda na gościa, który czasami powie coś mądrego, czasami pierdoli jak potłuczony...
Cytat:
No to zaczęła się fala i moda na gościa, który czasami powie coś mądrego, czasami pierdoli jak potłuczony...
Może nie zauważyłeś, ale filmiki z Cejrowskim od dawna pojawiają się na sadisticu.
Poza tym stara dobra zasada - jak Ci się nie podoba, to nie oglądaj.
Choćby mi mieli zabierać 99% dochodu, paszport i dowód osobisty z Polskim Orłem jest moim największym skarbem -.-
PanKupa napisał/a:
I co z tego, że dobrze gada skoro i tak nic tego nie zmieni...
Co 4 lata jest taki dzień w który posłowie oczekują że im pomożesz za to jak oni nam " pomogli". Podpowiem że to jest niedziela! Kazdy słup,bilbord przedstawia jakiegoś Ryska Ochuckiego że startuje z 1 pozycji danej partii. Media huczą od tego jacy oni są zajebisci i w ogóle! To jest dzień wyborów parlamentarnych (lub jakoś tak) i każdy głos jest dla nich ważny ponieważ one są zależne ile leni z danej partii bedzie miał stołek na Wiejskiej. (nie patrząc czy się wygrało czy nie! Bedzie dieta a nie bedą na diecie!) Ja tego dnia zostaje w domu bo wiem, że nie ważne co X zaznacze to i tak nic nie zmieni. Zadna reklama z Karolakie, Szycem mnie nie przekona! Ja nie zmienie sam polski tym X a Ci ludzie co są na liscie również! Dlatego ja zostaje w domu i nie głosuje. Moim marzeniem jest by duża większość Polaków też tak pomyslała! Wtedy z wielką chęcią włącze TVN o godz 19 i posłucham że uniewaznili wybory z powodu małej frekwencji głosów? No i co było powodem? Pewnie kibole...
ja nie wiem dlaczego nie możemy się umówić na jakiś termin i zacząć protestować np. o likwidacje zusu. Zróbmy jakieś burdy i wybijajmy szyby do skutku. Mogę się założyć, że skrupulatność i cierpliwość przyniosłaby efekty. A tak btw to może ktoś potrafi zrobić jakąś reklame w necie, to można by spróbować.
@up mentalność "menela z spod budki z piwem". Może ja tobie w domu wybije okna?
No tym razem dobrze gada , w chrześcijańskim średniowieczu płaciło się tz. dziesięcinę czyli 10 % podatku.
A teraz to jest złodziejstwo państwa na zwykłych obywatelach . A czyja to wina ? tuska ? Nie nie tylko tuska i jarka i każdego innego jebanego polityk od 1990 roku .
Weźmy takie paliwo jest podatek czyli Vat no ale kurwa przecież to mało a dojebać jeszcze akcyzę , tak samo z wódką , fajkami co by Polakom nie zostawało czasem za dużo .
A teraz przekręt ze śmieciami , nie dość że przybędzie im klientów ( te pały które śmiecie wypierdalały do lasu) to jeszcze podnieśli cenę , no kurwa jak mam więcej klientów to wiadomo że więcej zarobię - i teraz co usprawiedliwia wzrost cen za tę usługę ?
Można by pisać i podawać dużo przykładów ale co to da ?
A teraz to jest złodziejstwo państwa na zwykłych obywatelach . A czyja to wina ? tuska ? Nie nie tylko tuska i jarka i każdego innego jebanego polityk od 1990 roku .
Weźmy takie paliwo jest podatek czyli Vat no ale kurwa przecież to mało a dojebać jeszcze akcyzę , tak samo z wódką , fajkami co by Polakom nie zostawało czasem za dużo .
A teraz przekręt ze śmieciami , nie dość że przybędzie im klientów ( te pały które śmiecie wypierdalały do lasu) to jeszcze podnieśli cenę , no kurwa jak mam więcej klientów to wiadomo że więcej zarobię - i teraz co usprawiedliwia wzrost cen za tę usługę ?
Można by pisać i podawać dużo przykładów ale co to da ?
Brona_Talerzowa napisał/a:
ja nie wiem dlaczego nie możemy się umówić na jakiś termin i zacząć protestować np. o likwidacje zusu. Zróbmy jakieś burdy i wybijajmy szyby do skutku. Mogę się założyć, że skrupulatność i cierpliwość przyniosłaby efekty. A tak btw to może ktoś potrafi zrobić jakąś reklame w necie, to można by spróbować.
swietny pomysl, zacznijmy od szyb w twoim domu
@froqer Pieniądze z Twojej wypłaty są przeznaczane na piramidę finansową (tak, ZUS to piramida, taka sama jak np. Amber gold z tą różnicą, że jest obowiązkowa) to jest zwykłe złodziejstwo, ale zawsze jak ktoś chce coś zrobić, to się zjawi malkontent, który mówi "eeee to nic nie da, szyby eee barbarzyństwo"
A kradzież, to nie jest mentalność menela spod budki z piwem?
BTW Nawet spalić te budy w pizdu byle to znieśli. Rozumiesz o co mi chodzi?
A kradzież, to nie jest mentalność menela spod budki z piwem?
BTW Nawet spalić te budy w pizdu byle to znieśli. Rozumiesz o co mi chodzi?
Tefauenoska propaganda dla lemingów na Sadisticu? Wow...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów