18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
Podatki wg Cejrowskiego
b................1 • 2013-02-13, 13:51
Polecam ogólnie cały cykl filmów Cejrowskiego- To mnie wkurza - mądrze gada!
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
V................t 2013-02-13, 14:03 16
No to zaczęła się fala i moda na gościa, który czasami powie coś mądrego, czasami pierdoli jak potłuczony...
Zgłoś
S................x 2013-02-13, 14:05 49
Cytat:

No to zaczęła się fala i moda na gościa, który czasami powie coś mądrego, czasami pierdoli jak potłuczony...

Może nie zauważyłeś, ale filmiki z Cejrowskim od dawna pojawiają się na sadisticu.
Zgłoś
K................k 2013-02-13, 15:17 11
Poza tym stara dobra zasada - jak Ci się nie podoba, to nie oglądaj.
Zgłoś
PanKupa 2013-02-13, 15:17 4
I co z tego, że dobrze gada skoro i tak nic tego nie zmieni...
Zgłoś
Dzoyo 2013-02-13, 15:33
@up będzie ban oj będzie ;>
Zgłoś
mjr 2013-02-13, 15:42 8
Panie Cejrowski,

spierdalaj Pan stąd!
Zgłoś
T................d 2013-02-13, 15:43 2
Choćby mi mieli zabierać 99% dochodu, paszport i dowód osobisty z Polskim Orłem jest moim największym skarbem -.-
Zgłoś
Jagi_gda 2013-02-13, 15:45 11
PanKupa napisał/a:

I co z tego, że dobrze gada skoro i tak nic tego nie zmieni...

Co 4 lata jest taki dzień w który posłowie oczekują że im pomożesz za to jak oni nam " pomogli". Podpowiem że to jest niedziela! Kazdy słup,bilbord przedstawia jakiegoś Ryska Ochuckiego że startuje z 1 pozycji danej partii. Media huczą od tego jacy oni są zajebisci i w ogóle! To jest dzień wyborów parlamentarnych (lub jakoś tak) i każdy głos jest dla nich ważny ponieważ one są zależne ile leni z danej partii bedzie miał stołek na Wiejskiej. (nie patrząc czy się wygrało czy nie! Bedzie dieta a nie bedą na diecie!) Ja tego dnia zostaje w domu bo wiem, że nie ważne co X zaznacze to i tak nic nie zmieni. Zadna reklama z Karolakie, Szycem mnie nie przekona! Ja nie zmienie sam polski tym X a Ci ludzie co są na liscie również! Dlatego ja zostaje w domu i nie głosuje. Moim marzeniem jest by duża większość Polaków też tak pomyslała! Wtedy z wielką chęcią włącze TVN o godz 19 i posłucham że uniewaznili wybory z powodu małej frekwencji głosów? No i co było powodem? Pewnie kibole...
Zgłoś
B................a 2013-02-13, 15:45 16
ja nie wiem dlaczego nie możemy się umówić na jakiś termin i zacząć protestować np. o likwidacje zusu. Zróbmy jakieś burdy i wybijajmy szyby do skutku. Mogę się założyć, że skrupulatność i cierpliwość przyniosłaby efekty. A tak btw to może ktoś potrafi zrobić jakąś reklame w necie, to można by spróbować.
Zgłoś
froqer 2013-02-13, 15:51 5
@up mentalność "menela z spod budki z piwem". Może ja tobie w domu wybije okna?
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-02-13, 15:55 5
No tym razem dobrze gada , w chrześcijańskim średniowieczu płaciło się tz. dziesięcinę czyli 10 % podatku.
A teraz to jest złodziejstwo państwa na zwykłych obywatelach . A czyja to wina ? tuska ? Nie nie tylko tuska i jarka i każdego innego jebanego polityk od 1990 roku .
Weźmy takie paliwo jest podatek czyli Vat no ale kurwa przecież to mało a dojebać jeszcze akcyzę , tak samo z wódką , fajkami co by Polakom nie zostawało czasem za dużo .
A teraz przekręt ze śmieciami , nie dość że przybędzie im klientów ( te pały które śmiecie wypierdalały do lasu) to jeszcze podnieśli cenę , no kurwa jak mam więcej klientów to wiadomo że więcej zarobię - i teraz co usprawiedliwia wzrost cen za tę usługę ?
Można by pisać i podawać dużo przykładów ale co to da ?
Zgłoś
immikofreako 2013-02-13, 16:02 2
Brona_Talerzowa napisał/a:

ja nie wiem dlaczego nie możemy się umówić na jakiś termin i zacząć protestować np. o likwidacje zusu. Zróbmy jakieś burdy i wybijajmy szyby do skutku. Mogę się założyć, że skrupulatność i cierpliwość przyniosłaby efekty. A tak btw to może ktoś potrafi zrobić jakąś reklame w necie, to można by spróbować.

swietny pomysl, zacznijmy od szyb w twoim domu
Zgłoś
B................a 2013-02-13, 16:07
@froqer Pieniądze z Twojej wypłaty są przeznaczane na piramidę finansową (tak, ZUS to piramida, taka sama jak np. Amber gold z tą różnicą, że jest obowiązkowa) to jest zwykłe złodziejstwo, ale zawsze jak ktoś chce coś zrobić, to się zjawi malkontent, który mówi "eeee to nic nie da, szyby eee barbarzyństwo"
A kradzież, to nie jest mentalność menela spod budki z piwem?

BTW Nawet spalić te budy w pizdu byle to znieśli. Rozumiesz o co mi chodzi?
Zgłoś
oGOALoneYaYo 2013-02-13, 16:09
Tefauenoska propaganda dla lemingów na Sadisticu? Wow...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem