Rachunki wyrównane
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rachunki wyrównane
Pierdolony... złamał nim słup a on dalej na nogach. Pewnie szarak albo jaszczur. Kamuflują się kurwy.
Liczyłem na dalszy rozwój akcji - po tym jak koleś zszedł na ziemię, kierowca wrzuci wsteczny i go dobije...echhh
Pomimo, że słup został złamany jego ciałem, to on i tak dobrze się trzyma (śmieciarki)
Kierowcy z pewnej Warszawskiej firmy, którzy nie przeszli kontroli już tam są.... Tak na serio to stopień na którym stał poszkodowany uratował mu życie. Jebany szczęściarz.
Podest zrobił całą robotę. Tak tylko przycisnęło już do luźnego słupa
Rozchodzi. Nie takie rzeczy ze szwagriem po pijaku na grylu się rozchodziło. Zresztą grażyna i bożena mogą potwierdzić
Chłopaki na stopniach nie stoją bo czujnik nie pozwala jechać do tyłu jak by był ogarnięty lewoskrzydłowy lub tez prawoskrzydłowy to wystarczyłoby stanąć na stopień chwile przed słupem i by zatrzymał śmieciare
Jak by co to jestem expert i znam temat pracuje jako kierowca śmieciary i kilka lat wcześniej tez jako lewo/prawo skrzydłowy
Jak by co to jestem expert i znam temat pracuje jako kierowca śmieciary i kilka lat wcześniej tez jako lewo/prawo skrzydłowy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów