📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Sashaaaa napisał/a:
Wypowiem się. Faaaaajny jest wysoki, silny, przystojny i z tatuażami !
czyli kryminalista? a jednak
Zdradliwe jest to urządzonko do ćwiczenia. Biorąc pod uwagę, że to hameryka a tam całe domki są ze sklejki i kartonu to i futryna to raczej lekkie drewno. Ja już się raz oszukałem, jak mi się omsknęły uchwyty tego czegoś z futryny drzwi zamontowanych w solidnym, gierkowskim, wielkopłytowym bloku. I dobre kilka minut zbierałem się z podłogi. Nie polecam.
bloodwar napisał/a:
To jest właśnie ideał kobiet - wysoki, silny, przystojny, odrobinę bystrzejszy od kartofla
Żałujesz że spełniasz tylko to ostatnie kryterium?
....ale tyłeczek ma apetyczny.
bloodwar napisał/a:
To jest właśnie ideał kobiet - wysoki, silny, przystojny, odrobinę bystrzejszy od kartofla
Jeszcze jak ma trochę kasy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów