Miałaby punkt zaczepienia
To jest właśnie ideał kobiet - wysoki, silny, przystojny, odrobinę bystrzejszy od kartofla
Chyba ideał według kobiet, albo ideał dla kobiet.
Wysoki to on raczej nie jest, chyba że ma jakieś super wysokie drzwi i ta kobieta na filmie też jest wysoka.
Silny - coś tam siły pewnie ma, ale też to ciężko ocenić na podstawie tego filmiku.
Przystojny - tego to nie wiem, musiała by się jakaś kobieta wypowiedzieć. Wydaje mi się, żę zwykły facet po prostu.
Odrobinę bystrzejszy od kartofla - skoro do takiego wniosku tylko po tym filmiku doszedłeś to sam chyba również jesteś "odrobinę bystrzejszy od kartofla"
Chyba ideał według kobiet, albo ideał dla kobiet.
Wysoki to on raczej nie jest, chyba że ma jakieś super wysokie drzwi i ta kobieta na filmie też jest wysoka.
Silny - coś tam siły pewnie ma, ale też to ciężko ocenić na podstawie tego filmiku.
Przystojny - tego to nie wiem, musiała by się jakaś kobieta wypowiedzieć. Wydaje mi się, żę zwykły facet po prostu.
Odrobinę bystrzejszy od kartofla - skoro do takiego wniosku tylko po tym filmiku doszedłeś to sam chyba również jesteś "odrobinę bystrzejszy od kartofla"
Widze, że należysz do grona osób które by nie zauważyły ironii nawet jakby wylądowała im na czole, a do każdego zartu potrzebują przypis z wytłumaczeniem...
Szkoda, że powszechne ostatnio stało się nazywanie ironią tego co nią nie jest, ale co tam... Wytłumacz mi proszę w jakim kontekscie twoją wypowiedź moża uznać za ironię w odniesieniu do tego filmku, bo trochę się chyba pogubiłeś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów